Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gépek és eszközök a jármű- és gépjavítás, az ipari karbantartás és a motorsport számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

Miért válaszd a KIELDER gépeket, szerszámokat?

A KIELDER WT egy szerszámgyártó cég Sheffieldben, az Egyesült Királyságban, amely kimondottan a gépjármű-, illetve egyéb gépjavító (könnyűgépek, nehézgépek, mezőgazdasági gépek) műhelyeknek tervezett és gyártott akkumulátoros gépekre és kéziszerszámokra specializálódott.

A kérdés azért jogos, mert a KIELDER WORKS TEAM, más néven KIELDER WT viszonylag új társaságként került be az akkus szerszámgépek gyártói közé, így nincs akkora ismertsége, mint a nagy neveknek ebben a szegmensben. Ettől függetlenül egy kimondottan jól megtervezett és kivitelezett gépcsaláddal rendelkezik, aminek köszönhetően pár év alatt ismert és elismert szereplővé vált a brit piacon. 

Szóval, miért a KIELDER?

1. Mert a KIELDER nem multinacionális óriásvállalat. Ez sok mindent jelenthet, de azt biztosan, hogy nem költ dollár- vagy eurómilliókat marketingre, helyette a minőségi és tartós eszközök fejlesztésébe, illetve az ügyfelek minél magasabb színvonalon történő kiszolgálásába invesztál, mert ez a legjobb stratégia ahhoz, hogy stabil és visszatérő ügyfélkör alakuljon ki. Hogy ez hogyan működik neki, leellenőrizheted a Trustpiloton, ha IDE kattintasz - egyébként folyamatosan 4.5 feletti értékelése van. (Megjegyzés: a Trustpilot egy dán vállalat, amely egy értékelő weboldalt működtet, ami világszerte sok-sok ezer vállalkozásról készült értékelést tartalmaz. Havonta egymilló új értékelés jelenik meg itt.)

2. Mert valódi minőséget adunk. Ennek elérése, ezen belül a fejlesztés, illetve a gyártás nem kevés költséggel jár, de ez még mindig kevesebb, mint az előző pontban említett marketingköltség. A felhasználónak is ez a hozzáállás éri meg jobban, mert a befektetett pénzéért (azaz a gép áráért) valós értéket kap. 

3. Mert a KIELDER nem akar ott lenni mindenhol. Nem akarunk szállítani a vízvezetékszerelőknek, az építőiparnak, az asztalosoknak, meg ki tudja, még kinek. Hogy miért? Mert nem vagyunk, és nem is lehetünk jók mindenben, továbbá nem is akarunk mindenben jók lenni. De amiben a KIELDER jó és tényleg kiemelkedően jó, az az autó- és jármű- / gépjavításban előforduló szerelési feladatok. Ebből adódóan az ügyfélkör az autószerelőkből, gépszerelőkből, mezőgazdaságigép-szerelőkből és az iparban előforduló ilyen jellegű szerelési feladatokat végző szakemberek köréből kerül ki.

4. Mert a KIELDER gépek az előző pontban leírt jellegű szerelési feladatokra optimalizáltak, ráadásul a tulajdonosok a rally világából jöttek, így első kézből tudják, hogy mire van szükség VALÓJÁBAN a szerelési feladatoknál. Megjegyeznénk, hogy KIELDER szállítja számos brit ralicsapatnak a raliautókhoz kapcsolódó, műhelyben vagy helyszínen, szervizparkban elvégzendő szerelési feladatokhoz szükséges eszközök egy részét.

5. Mert korrekt árat kérünk egy korrekt minőségért. Továbbá olyan garanciát adunk, amit valóban érvényesíteni is tudsz. Ha pedig garanciaidőn túl van problémád akár a tőlünk vásárolt géppel, akár más gyártó gépével, a saját szervizünk arra is tud javasolni megoldást.