Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gépek és eszközök a jármű- és gépjavítás, a motorsport és az ipari karbantartás számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

Miért válaszd a PAOLI gépeket?

1. Mert egyik gyártó sem multinacionális óriásvállalat. Ez sok mindent jelenthet, de azt biztosan, hogy egyik sem költ dollár- vagy eurómilliókat marketingre, helyette a minőségi és tartós eszközök fejlesztésébe invesztál. 

2. A minőség, ezen belül a fejlesztés, illetve a gyártás nem kevés költséggel jár, de ez még mindig kevesebb, mint az előző pontban említett marketingköltség. Viszont a felhasználónak jobban megéri, mert ugye kit érdekel a nagy duma, ha 1.5 év után széthullik a nagynevű, hülyére reklámozott gép. 

3. Sem a KIELDER, sem a PAOLI nem akar ott lenni mindenhol. Értsd: nem vagyunk jók mindenben és nem is akarunk mindenben azok lenni (megjegyzem, a konkurencia sem, hiába tűnik úgy). A KIELDER esetében a vásárlóközönségünk egyértelműen az autó- és gépszereléssel foglalkozó kisebb nagyobb műhelyek. A KIELDER gépek az ilyen jellegű feladatokra optimalizáltak, ráadásul a tulajdonosok a rally világából jöttek, így első kézből tudják, hogy mire van szükség VALÓJÁBAN a szerelési feladatoknál. A PAOLI kicsit másfajta szereplője a piacnak, márcsak abból a szempontból is, hogy mind a Forma-1, mind pedig a NASCAR csapatok kizárólagos csavarozógép szállítója - és nem tegnap óta. Milyen más gyártót ismersz, aki ugyanezt el tudja mondani magáról? A kedvenc szövegem, hogy hidd el, ha ezeken a versenypályákon bevált, nálad is be fog.

4. Mivel nem akarunk mindent (vagy még azon túl is pár dolgot) gyártani, nincs a vevőt teljesen értelmetenül az őrületbe kergető, a gépválasztást szinte kínlódássá tevő  "gépözön" a kínálatunkban. Egyszerű a választás, ha a szerelési feladataidhoz KIELDER vagy PAOLI gépet vásárolsz. Ha mégis kérdés van, nagyon szívesen segítünk. A PAOLI ráadásul nemcsak autóipari, hanem iparban használható, - komoly igénybevételre is alkalmas - típusokat is gyárt, akár robbanásveszélyes környezetben való használatra is.