Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gépek és eszközök a jármű- és gépjavítás, az ipari karbantartás és a motorsport számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

KIELDER kézi nyomatékkulcs 1/2" 20-220 Nm nyomatéktartomány

KIELDER kézi nyomatékkulcs 1/2" 20-220 Nm nyomatéktartomány
KIELDER kézi nyomatékkulcs 1/2" 20-220 Nm nyomatéktartomány
KIELDER kézi nyomatékkulcs 1/2" 20-220 Nm nyomatéktartomány
KIELDER kézi nyomatékkulcs 1/2" 20-220 Nm nyomatéktartomány
KIELDER kézi nyomatékkulcs 1/2" 20-220 Nm nyomatéktartomány
KIELDER kézi nyomatékkulcs 1/2" 20-220 Nm nyomatéktartomány

A KIELDER KWT-208-03 típusú készlet tartalma:

  • 1 db KIELDER KWT-208-03 kézi nyomatékkulcs, 1/2" négyszögkihajtás, 20 - 220 Nm nyomatéktartomány
  • tárolódoboz
  • kalibrációs bizonyítvány

 

A KIELDER KWT-208-03 egy professzionális kivitelű, kalibrált állapotú nyomatékkulcs, amely a 20 Nm  220 Nm tartományban használható. Minden KIELDER nyomatékkulcs  tesztelésre kerül kiszállítás előtt és kalibrációs bizonyítvány jár hozzá.
A szerszámfej hőkezelt acél, racsnis kialakítású. Tartós konstrukció, az idő múlásával is megőrzi a pontosságát.
Gyorskioldó reteszelőgyűrűvel rendelkezik a szükséges nyomaték egyszerű beállításához, a biztonságos rögzítéshez csak egyetlen mozdulat szükséges.
A szerszám pozitív működésű, kattan a kívánt nyomatékszint elérésekor.
A 1/2" négyszögmeghajtás kompatibilis minden típusú 1/2" dugókulccsal.
A fej átkapcsolható irány funkcióval rendelkezik, amely ideális, ha a nyomatékkulcsot szűk helyről kell kivenni.

Ettől függetlenül a nyomatékkal történő húzás csak egy irányban alkalmazható. A nyomatékskála Nm-ben és kgf-m-ben is feltüntetésre került a szerszámtestbe gravírozva. Hossza 525 mm, súlya 1.2 kg. Minden szerszám egyedi gyári számmal rendelkezik, szintén a szerszámtestbe gravírozva.

 

Kalibráció:

A KIELDER minden nyomatékkulcsot a DIN ISO 6789 és az ASME B107.300-2010 szabványok szerint kalibrál.

Tanúsítjuk, hogy a szerszám megfelel a DIN ISO 6789 & ASME B107.300-2010 specifikációk pontossági követelményeinek.

 

Garancia:

3 év gyártóművi garancia a Kieldernél történő regisztráció esetén, részletek a garanciaszabályzatban.

 

RENDELÉSRE
Részletek

A KIELDER rendszer összes eleme a motorsport által inspirált gondos, minden szempont figyelembevételével végigvitt tervezés eredményként jött létre. A szerszámokat a mechanikus mozgások és a belsőégésű motorok szerelmesei fejlesztették ki, akik a mai napig maguk is részesei a motorsportnak.

A tulajdonosok a 80-as, 90-es években szerettek bele a rali világába. Abban az időszakban, amikor olyan klasszisok versenyeztek, mint McRae, Mäkinen, Burns, Auriol, Sainz vagy Kankkunen. A márka nevét is a brit raliversenyzésben nagyon különleges szakasz helyszínéről, a Kielder erdőről kapta. Egy olyan helyről, amely hihetetlen emlékeket és érzelmeket idéz fel a 80-as és a 90-es évek RAC futamainak történetében. 

A KIELDER termékeinek eredete egyszerű: a tulajdonosok által korábban a vezető márkák számára végzett eszközfejlesztés során szerzett több évtizedes tapasztalatokra támaszkodva a cég most a hasonlóan gondolkodó szakemberek számára gyárt profi gépeket és szerszámokat. A ügyfélkör az autószerelőkből, gépszerelőkből, mezőgazdaságigép-szerelőkből és az iparban előforduló szerelési feladatokat végző szakemberek köréből kerül ki. De a fentieken túlmenően a KIELDER szállítja számos brit ralicsapatnak a raliautókhoz kapcsolódó, műhelyben vagy helyszínen, szervizparkban elvégzendő szerelési feladatokhoz szükséges berendezések egy részét.

Filozófiájuk: "Gyakorlatiasak vagyunk és ügyfeleinkhez hasonlóan határozottan igényt tartunk a jól megépített gépekre, megbízható szerszámokra, amelyek elvégzik a feladatukat. És ami még fontosabb, hogy mindezt olyan áron, amit mindannyian megengedhetünk magunknak."

A KIELDER rendszer gépei olyan gyakorlati tudás alapján kerültek kifejlesztésre, ami nem áll rendelkezére az íróasztal mellett - kizárólag a gyakorlatban, a garázsban, a műhelyben vagy szervizparkban lehet megszerezni. Ebből adódóan az adott felhasználási célnak eszközeink minden gyakorlati szempontot figyelembe véve tökéletesen megfelelnek.

A tervezés gondossága kiterjedt az akkumulátorokra is. Bármely KIELDER gép teljesen kompatibilis bármelyik 18V feszültségű TYPE18 akkumulátorral. A 18 V feszültségű, többféle kapacitású akkumulátorokból álló rendszer tökéletes megoldást és rugalmasságot nyújt a KIELDER által gyártott összes gép üzemeltetéséhez.

Fontos, hogy a TYPE18 akkumulátor kialakításon soha nem módosítanak, ami azt jelenti, hogy minden KIELDER 18 V-os szerszám, akár régi, akár új, bármelyik KIELDER TYPE18 típusú akkumulátorral működtethető:

 

               

 

A KIELDER 3 év garanciát vállal a komplett gépekre, 12 hónapot az akkumulátorokra és kevés kivétellel élettartam garanciát ad a kéziszerszámokra és dugókulcsokra. Egyes tételek 12 hónap garaciával kerülnek szállításra, ezt az adott terméknél egyértelműen jelezzük. További részletek a garanciaszabályzatban.

   

 

Ahogy írtunk fentebb, a motorsportban (is) otthon vagyunk:

                

Adatok
Cikkszám
KWT-208-03
Tömeg
1,2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!