Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gépek és eszközök a jármű- és gépjavítás, az ipari karbantartás és a motorsport számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

Miért válassz minket?

1. Mert innovatívak vagyunk és szeretjük, amit csinálunk. Olyan eszközöket adunk a kezedbe, amelyekre számítani lehet, ha dolgozni kell. A legjobb gyártókkal / megoldásszállítókkal működünk együtt. Hiszünk abban, hogy a legjobb megoldást kell és lehet  biztosítani minden vállalkozás számára, bármilyen költségvetés áll is rendelkezésre. Csak olyat ajánlunk, amit mi magunk is megvennénk és használnánk. 

2. Mert már csináltunk szerelési munkákat. Sokat, komolyakat. Ha velünk dolgozol, a tőlünk vásárolt eszköz mellé szükség esetén megkapod több, mint 25 év tapasztalatát is. Ismerjük a gépészeti szerelési feladatokat. Nem állítjuk, hogy mindent láttunk, de az elméleti és gyakorlati tudásunknak erős alapjai vannak.

3. Mert a profik választanak  bennünket. Nagyvállalatokkal is dolgozunk, többel is. Ebben a körben nem lehet nem professzionális szintű eszközökkel és tudással szállítóként és / vagy szolgáltatóként bent maradni. Minket érdekel az ügyfelünk tevékenysége és szeretjük megismerni mind szakmai, mind személyes oldalról. Ez olyan légkört teremt, amely hosszú távú, ügyfélelégedettséget eredményező kapcsolathoz vezet.

4. Mert meg akarjuk és meg is fogjuk érteni a problémádat. Velünk könnyű dolgozni, ráadásul az általad felvázolt probléma megoldására fókuszálunk. Meghallgatjuk és megértjük ügyfeleink céljait és ezért - amennyire csak lehetséges - személyre szabott megoldásokat kínálunk.

5. Mert korrekt árat kérünk egy korrekt minőségért. Továbbá olyan garanciát adunk, amit valóban érvényesíteni is tudsz. Ha pedig garanciaidőn túl van problémád akár a tőlünk vásárolt géppel, akár más gyártó gépével, a saját szervizünk arra is tud javasolni megoldást.