Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

TENZI PD T1 TITANIUM Extra kemény, titánium tartalmú kerámiabevonat 50 ml

A TENZI ProDetailing T1 TITANIUM egy innovatív, tartós fényezésvédelemet biztosító anyag, amely keménységét a titániumrészecskék erősítik.

A TENZI T1 Titanium kerámiabevonat maximális hatékonysága úgy érhető el, ha a bevonatolás előtt egy aktivátort használunk. Ezt az aktivátort a TENZI a kerámiabevonattal együtt adja. A bevonat kiemelkedő tartósságot, keménységet, kopásállóságot, hőállóságot, illetve a vegyi anyagokkal szembeni ellenállást biztosít, továbbá extra fényt ad a fényezésnek.

 

 

Kizárólag a TENZI ProDetailing Certified Detailer Programban résztvevő autókozmetikai műhelyek részére elérhető.

Kiszerelés
50 ml
Felhasználás
Külső
Várható kiszállítás
2022.07.01
Nincs raktáron
25 820 Ft
Egységár: 516 400 Ft/l
Nincs raktáron
Részletek

Használati útmutató:

1. Hajtsa a finomszövésű mikroszálas kendőt az applikátor köré úgy, hogy a fényezés / munkafelület felé a puha rész essen. Cseppentsen néhány cseppet az aktivátorból a kendővel fedett applikátorra.

2. Vigyen fel egy vékony aktivátor réteget egyenletesen elterítve a fényezésen egy elemre.

3. Finoman törölje le az aktivátor felesleget egy kerámiabevonathoz alkalmas mikroszálas kendővel majd hagyja körülbelül 30 percig állni.

4. Vigyen fel egy vékony réteget egy új mikroszálas kendő és applikátor használatával a T1 Titanium kerámiából az aktivátorral kezelt fényezett felületre.

5. Hagyja a felületen az anyagot 5-10 percig (kötési idő).

6. Fényesítse e felületet egy mikroszálas kendő használatával addig, amíg a magas fény meg nem jelenik a bevont felületen.

7. Haladjon a következő elemre / kisebb területre. Ne használja az anyagot forró, vagy direkt napfénynek kitett felületen.

 

Fontos tudnivalók:

1. Amennyiben meg akarja tudni, hogy a felület készen áll-e a fényesítésre, lógasson egy mikroszálas kendőt a száradó réteg fölé úgy, hogy az alja érje a felvitt bevonatot. Ezután mozgassa a kendőt valamilyen irányba és figyelje, hogy könnyen, vagy nehezen csúszik a felületen. Ha a mikroszálas kendő könnyen csúszik, akkor várjon még a fényesítéssel addig, amíg azt érzi, hogy a bevonaton nehezen csúszik el a kendő alja.

2. Csak nagyon finoman fényesítsen, ne nyomja rá a felületre a mikroszálas kendőt a felületre, mert ha túl erősen nyomja eltávolíthatja a még friss bevonatfilmet. 

3. A legjobb eredmény érdekében vigyen fel 3 réteget a bevonatból minimum 3 óra eltéréssel. De ebben az esetben is csak egy réteg aktivátor szükséges (a fentebb leírtak szerint az első bevonat előtt, azaz nem kell a kerámiarétegek közé ismét aktivátort használni).

4. Több rétegben történő felvitelnél minimum 3 órát kell várni az egyes rétegek telepítése között.

5. A minimális száradási idő az utolsó réteg felvitelétől számított 12 - 24 óra hossza száraz és meleg helyen.

Adatok
Cikkszám
TENZI_PRODETAILING_T1_TITANIUM_50_ML
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
BSO Detailing
2022.01.27
Ügyfél visszajelzése alapján egy újabb 5 csillagos értékelés. 27 nappal a bevonat felvitele után egy egyszerű, hideg vizes mosással könnyedén lejött a rárakódott kosz, sár, az autó ugyanúgy néz ki,mint amikor kiment a műhelyből. Továbbra is kiemelten ajánlom a termék használatát, fantasztikus!
Hodján Tamás (BSO Detailing)
2021.12.10
Egy nagyon kedves ügyfelem féltett Peugeot RCZ autójára került fel. Zárás előtt lett feltéve a felületre, másnap reggel szembesültem vele, hogy mennyire brutálisan szép lett az autó! Csak ajánlani tudom a használatát.