Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

TENZI ProDetailing T1 TITANIUM Extra kemény, titánium tartalmú kerámiabevonat 50 ml
TENZI ProDetailing T1 TITANIUM Extra kemény, titánium tartalmú kerámiabevonat 50 ml
25 820 Ft

TENZI ProDetailing T1 TITANIUM Extra kemény, titánium tartalmú kerámiabevonat 50 ml

A TENZI ProDetailing T1 TITANIUM egy innovatív, tartós fényezésvédelemet biztosító anyag, amely keménységét a titániumrészecskék erősítik.

A TENZI T1 Titanium kerámiabevonat maximális hatékonysága úgy érhető el, ha a bevonatolás előtt egy aktivátort használunk. Ezt az aktivátort a TENZI a kerámiabevonattal együtt adja. A bevonat kiemelkedő tartósságot, keménységet, kopásállóságot, hőállóságot, illetve a vegyi anyagokkal szembeni ellenállást biztosít, továbbá extra fényt ad a fényezésnek.

 

Raktáron
25 820 Ft
Részletek

Használati útmutató:

1. Hajtsa a finomszövésű mikroszálas kendőt az applikátor köré úgy, hogy a fényezés / munkafelület felé a puha rész essen. Cseppentsen néhány cseppet az aktivátorból a kendővel fedett applikátorra.

2. Vigyen fel egy vékony aktivátor réteget egyenletesen elterítve a fényezésen egy elemre.

3. Finoman törölje le az aktivátor felesleget egy kerámiabevonathoz alkalmas mikroszálas kendővel majd hagyja körülbelül 30 percig állni.

4. Vigyen fel egy vékony réteget egy új mikroszálas kendő és applikátor használatával a T1 Titanium kerámiából az aktivátorral kezelt fényezett felületre.

5. Hagyja a felületen az anyagot 5-10 percig (kötési idő).

6. Fényesítse e felületet egy mikroszálas kendő használatával addig, amíg a magas fény meg nem jelenik a bevont felületen.

7. Haladjon a következő elemre / kisebb területre. Ne használja az anyagot forró, vagy direkt napfénynek kitett felületen.

 

Fontos tudnivalók:

1. Amennyiben meg akarja tudni, hogy a felület készen áll-e a fényesítésre, lógasson egy mikroszálas kendőt a száradó réteg fölé úgy, hogy az alja érje a felvitt bevonatot. Ezután mozgassa a kendőt valamilyen irányba és figyelje, hogy könnyen, vagy nehezen csúszik a felületen. Ha a mikroszálas kendő könnyen csúszik, akkor várjon még a fényesítéssel addig, amíg azt érzi, hogy a bevonaton nehezen csúszik el a kendő alja.

2. Csak nagyon finoman fényesítsen, ne nyomja rá a felületre a mikroszálas kendőt a felületre, mert ha túl erősen nyomja eltávolíthatja a még friss bevonatfilmet. 

3. A legjobb eredmény érdekében vigyen fel 3 réteget a bevonatból minimum 3 óra eltéréssel. De ebben az esetben is csak egy réteg aktivátor szükséges (a fentebb leírtak szerint az első bevonat előtt, azaz nem kell a kerámiarétegek közé ismét aktivátort használni).

4. Több rétegben történő felvitelnél minimum 3 órát kell várni az egyes rétegek telepítése között.

5. A minimális száradási idő az utolsó réteg felvitelétől számított 12 - 24 óra hossza száraz és meleg helyen.

Adatok
Cikkszám
TENZI_PRODETAILING_T1_TITANIUM_50_ML
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!