Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

TENZI PD QUARTZ SHAMPOO Mosás közben kerámiaréteget képező autósampon 700 ml
TENZI PD QUARTZ SHAMPOO Mosás közben kerámiaréteget képező autósampon 700 ml
4 410 Ft

TENZI PD QUARTZ SHAMPOO Mosás közben kerámiaréteget képező autósampon 700 ml

A TENZI ProDetailing QUARTZ SHAMPOO egy különleges összetételű autósampon, amely mosás közben kerámiaréteget képez a fényezésen. A nanotechnológián alapuló összetétel miatt a sampon mosás után élénkebbé teszi az autó színét. Az extra erős szennyeződéseltávolító hatáson túl extra fényt is ad, védi a fényezést az UV sugárzás káros hatásaitól. A környezetből felkerülő szennyeződések (por, kátrány, só, pocsolyavíz, stb.) a kialakult kvarc védőréteg miatt nem tudnak erősen megtapadni, továbbá erős víztaszító képességgel rendelkezik. Az autón már applikált kerámiaréteget kiválóan tisztítja és hosszabbítja az élettartamát.

 

KONCENTRÁTUM, tehát NEM HASZNÁLATRA KÉSZ anyag, 700 ml kiszerelésben szállítjuk.

Kiszerelés
700 ml
Felhasználás
Külső
Várható kiszállítás
2022.07.04
Raktáron
4 410 Ft
Egységár: 6 300 Ft/l
Részletek

Használati útmutató:

1. Öblítse le az autót a nagyobb szennyeződések eltávolítása érdekében. Használjon előmosó anyagot, ha szükséges (pl. TENZI ProDetailing APC OUT).

2. Adjon 25 – 50 ml sampont 10 liter meleg vízhez.

3. Mossa le gondosan az autót a TENZI ProDetailing mosószivaccsal vagy mikroszálas mosókesztyűvel. Ügyeljen arra, hogy minden fényezett rész le legyen mosva.

4. Öblítse le az autót ioncserélt vízzel ha lehetséges, ha ez nem áll rendelkezésre, akkor vezetékes tiszta vízzel. Lehetőleg használjon nagynyomású mosót.

5. Szárítsa meg az autót mikroszálas autótörölközővel, majd egy mikroszálas kendővel áttörléssel fényesítse a már száraz felületet.

 

Fontos tudnivalók:

1. A TENZI QUARTZ SHAMPOO-ban található folyékony állapotú kvarc csökkenti a habképződést, de a csökkent mennyiségű hab nem befolyásolja a sampon mosási / tisztítási tulajdonságait.

2. Nagyon ügyeljen hígításnál az adagolásra. Ne tegyen több sampont a vízbe az előírtnál. A magasabb koncentrációban jelen lévő anyag (azaz a több sampon) foltokat és csíkokat hagyhat a fényezésen, amelyeket nem könnyű eltávolítani.

3. Használjon kimondottan a TENZI QUARTZ SHAMPOO-hoz rendszeresített szivacsot vagy mikroszálas kesztyűt, mivel a mosás utáni teljes kiöblítés nem könnyű a magas kvarctartalom miatt.

Adatok
Cikkszám
TENZI_PRODETAILING_QUARTZ_SHAMPOO_700_ml
Tömeg
739 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek