Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

TENZI PD PICK & CLEAN CSOMAG

A TENZI ProDetailing PICK & CLEAN csomag egyszerű, hatékony és gyors megoldást nyújt a kézi mosás előtti tisztításra. Tartalma

- egy külső felületekre való tisztítószer (karosszéria és kerekek),

- egy mosószivacs a kerekek (főképp gumiabroncs) tisztításához és

- egy kisebb és egy nagyobb méretű prémium kategóriás, természetes sörtével készült autókozmetikai ecset a kerekek (főképpen a felni) és a karosszéria alsó részeinek (főképp küszöb) tisztításához.

A termékrészleteket lásd alább.

Csomag tartalma
Nincs raktáron
9 600 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A TENZI ProDetailing APC OUT egy igen erős és gyors hatású, professzionális anyag a samponos automosás előkészítését megelőző durvább szennyeltávolításhoz. Az olyan komolyabb szennyeződések feloldásához kiváló, mint például

- a kátrány, vagy

- az egyéb, petróleumalapú olajos / zsíros foltok, illetve

a szerves bázisú anyagok, mint például

- fanedvek,

- madárülülék,

- bogármaradványok.

KONCENTRÁTUM, tehát NEM HASZNÁLATRA KÉSZ anyag, 700 ml kiszerelésben szállítjuk.

 

A TENZI ProDetailing WASHING SPONGE egy prémium kategóriás puha szivacs autó és egyéb felületek mosásához. Tökéletes eszköz a kézzel történő mosáshoz. Tartóssága miatt kitűnő választás az autókozmetikai műhelyek számára.

 

A TENZI ProDetailing Wooden Brush #15 és #29 prémium kategóriájú autókozmetikai ecsetek, 15 és 29 mm átmérővel, natúr fa nyéllel, réz hüvellyel és természetes alapú sörtékkel (nem szintetikus szálból).

A natúr fából készült nyél nem csúszik, tökéletes fogást biztosít még huzamosabb használat esetén is, illetve megfelelő hosszúságú a kényelmes munkavégzéshez. Könnyen elérhető vele még a mélyebben lévő tisztítandó felület, legeldugottabb zug vagy rés is. A természetes anyagú sörték pedig lehetővé teszik a legfinomabb részleteknél történő finom, de hatékony tisztítást anélkül, hogy karcolnák a felületet.

Adatok
Cikkszám
JCC_002_CST_TENZI_PD_PICK_AND_CLEAN
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!