Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

TENZI PD CARNAUBA SHINE Természetes alapú magasfényű wax 700 ml

TENZI PD CARNAUBA SHINE Természetes alapú magasfényű wax 700 ml
TENZI PD CARNAUBA SHINE Természetes alapú magasfényű wax 700 ml

A TENZI ProDetailing CARNAUBA SHINE egy egyedülálló formula, amely összetételében kombinálja a természetes karnaubaviaszt a teflonnal (PTFE) ezáltal extra védelmet, mélyebb színt és magas fényt biztosít a fényezésnek kiváló karckitöltő képességgel együtt. A legjobb eredmény érdekében több réteg felvitele javasolt.

Több rétegben önmagában is kiváló eredményt ad, de ajánlott fedőrétegként való használata is a CARNAUBA 33 vagy CARNAUBA 66 waxokhoz. Tartóssága önmagában 3-6 hónap (megfelelő előkészítés esetén).

Nincs raktáron
4 855 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Használati útmutató:

 

1. Tisztítsa le a felület TENZI ProDetailing IPA CLEANER használatával (zsírtalanítás).

2. Használat előtt rázza fel a flakont.

3. Egy applikátor használatával egyenletesen oszlassa el a tiszta, zsírtalanított, száraz és hűvös felületen az anyagot. Oda kell figyelni, hogy egyenletes legyen a réteg, mert a vastagabb anyagot száradás után nehezebb lesz fényesíteni.

4. Hagyja száradni 1-2 órán keresztül.

5. Fényesítse a száradási idő után mikroszálas kendővel. A csíkok eltűnése után is érdemes körkörös mozdulatokkal tovább dolgozni a nagyobb fény érdekében.

6. Teljes kikeményedési idő 6-8 óra.

 

További tudnivalók:

 

A karnaubatartalmú viaszok akkor működnek a legjobban, ha megfelelő mennyiségű idő áll rendelkezésre a száradáshoz és a kikeményedéshez. Ebből adódóan a teljes autóra való egyenletes réteg felvitele után várni kell a száradásra.

 

Használjon védőkesztyűt ha az anyaggal dolgozik.

 

Lehetőleg beltérben vigye fel a felületre.

 

Amennyiben rotációs polírozógéppel viszi fel a felületre, a száradási idő lerövidülhet, az eljárás során keletkező hő miatt.

 

A teljes száradás és fényesítés után 1-2 órával vihető fel a következő réteg a felületre.

 

A felületnek felvitel előtt teljesen tisztának, száraznak és hűvösnek kell lennie. Felforrósodott felületen használni nem szabad!

 

Adatok
Cikkszám
TENZI_PRODETAILING_CARNAUBA_SHINE_700_ML
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!