Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gépek és eszközök a jármű- és gépjavítás, az ipari karbantartás és a motorsport számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

PAOLI TYPHOON AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ, 1/2" KIHAJTÁS, 880 NM - BASIC CSOMAG

PAOLI TYPHOON AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ, 1/2" KIHAJTÁS, 880 NM - BASIC CSOMAG
PAOLI TYPHOON AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ, 1/2" KIHAJTÁS, 880 NM - BASIC CSOMAG

Miért vagyunk biztosak abban, hogy a legkomolyabb csavarozási feladathoz is tudunk megfelelő eszközt biztosítani?

Azért, mert ez a "laborunk", ahol a legjobbnak kell lenni - és ahol a gépeinket teszteljük 1968 óta:

 

               

 

A DINO PAOLI az egyetlen olyan gyártó, amely gépeit és rendszerét a pit stopban az összes FORMULA-1 és NASCAR csapat használja. Ezt egyetlen más gyártó sem tudta elérni eddig, illetve az előbbieken túlmenően a FORMULA-2, az INDYCAR, a 24H LE MANS, SUPER GT és még jó pár más bajnokság csapatainál szintén ez a rendszer van használatban.

A fentiekből adódóan a PAOLI tudja maga mögött a legszélesebb és legkomolyabb jelenlétet a motorsportban.  Az eszközök minőségéhez és tartósságához nem fér kétség.

Lehet az ipari, autóipari, acélszerkezeti, szerelési, vasútépítési, nehézgépszerelési, bányaipari és még sorolhatnánk, hogy milyen területeken előforduló, professzionális szintű csavarozástechnológiát igénylő feladat, mi képesek vagyunk válaszolni az igényekre.

A versenypályákon szerzett több mint 50 éves tapasztalat beépült az autóipari és ipari sorozat gépeibe, amelyek így a ma elérhető legfejlettebb technológiát képviselik:

 

               

 

A tőlünk történő vásárlást az Ön részéről egy befektetésnek tekintjük és érdekünkben áll, hogy az adott eszköz hosszú távon megfelelően működjön. Ebből adódóan garanciaidőn belül és azon túl karbantartási-javítási szolgáltatásokat is nyújtunk. 

Az általunk értékesített PAOLI gépek garanciaidő alatti és az utáni karbantartását, esetleges javítását saját műhelyünkben, gyári alkatrészek felhasználásával vállaljuk.

Így egy PAOLI eszköz beszerzésével Ön nemcsak egy gépet kap, hanem műszaki hátteret is, biztosítva ezzel az élettartam jelentős meghosszabbítását.

Kihajtás mérete
1/2"
Maximális nyomaték
880 Nm - 650 ft-lb
Szerszámház anyaga
ABS
Súly
3,55 kg
Szabad fordulatszám
1650 fordulat/perc
Ütések száma percenként
-
Táplevegő nyomás
-
Táplevegő csatlakozás mérete
-
Táplevegő tömlő belső átmérője
-
Hossz
236 - 9.29 inch
RENDELÉSRE
Részletek

A PAOLI TYPHOON 1/2"-os ütvecsavarozója a PAOLI akkumulátoros gépcsaládjának tagja. Gyors és erős gép kimondottan autószerelő műhelyekben, gumis műhelyekben, illetve ipari alkalmazásoknál való használatra. 

Ideális olyan helyeken, ahol sűrített levegő nem áll rendelkezésre. Könnyű és megbízható konstrukció, az energiavezetéktől való függetlenséget, a mozgás korlátlan szabadságát 20.0 V D.C. akkumulátorok biztosítják 4.0 Ah, 5.0 Ah vagy 6.Ah kapacitással.

Műszaki paraméterek:

 

Négyszögkihajtás mérete: ½”

Súly: 3.55 kg

Hossz: 236 mm

Szélesség: 84 mm

Magasság: 278 mm

Tápfeszültség: 20.0 V D.C.

Maximális nyomaték: 880 Nm

Szabad fordulatszám: 1.650 1/min

Standard akku kapacitás: 4.0 Ah (BASIC csomagban akku nélkül)

 

A BASIC csomag csak a gépet tartalmazza akkumulátor nélkül. 

Ez a csomag akkor jó választás, ha már rendelkezik PAOLI akkus géppel, akkumulátorokkal, illetve a rendszerhez való töltőegységgel.

A TYPHOON így néz ki használat közben - de természetesen nemcsak a motorsportban használható:

                

Adatok
Cikkszám
A_08_0009_PAOLI_TYPHOON_1-2_BASIC
Tömeg
3,55 kg/db
FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A gépet közvetlenül a gyártótól, a DINO PAOLI Srl-től rendeljük, így a szállítási határidőt a tőlük kapott aktuális készletinformáció alapján tudjuk Önnek megadni.

Amennyiben a gép a rendelés időpontjában elérhető a gyártónál, a szállítási határidő kb. 1-4 hét. Ha nem elérhető, akkor a pontos szállítási határidő miatt felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve külön, e-mailben is elküldjük Önnek. Így ezen információ alapján Ön dönthet, hogy fenntartja a rendelést, vagy törölteti azt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!