Gépek és eszközök az ipari karbantartás és járműjavítás számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

PAOLI ROCKET AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ, 1/2" KIHAJTÁS, 550 NM - BASIC CSOMAG

PAOLI ROCKET AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ, 1/2" KIHAJTÁS, 550 NM - BASIC CSOMAG
PAOLI ROCKET AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ, 1/2" KIHAJTÁS, 550 NM - BASIC CSOMAG

A DINO PAOLI az egyetlen olyan gyártó, amely gépeit és rendszerét a pit stopban az összes FORMULA-1 és NASCAR csapat használja. Ezt egyetlen más gyártó sem tudta elérni eddig, illetve az előbbieken túlmenően a FORMULA-2, az INDYCAR, a 24H LE MANS, SUPER GT és még jó pár más bajnokság csapatainál szintén ez a rendszer van használatban.

A fentiekből adódóan a PAOLI tudja maga mögött a legszélesebb és legkomolyabb jelenlétet a motorsportban.  Az eszközök minőségéhez és tartósságához nem fér kétség. A versenypályákon szerzett több mint 50 éves tapasztalat beépült az autóipari és ipari sorozat gépeibe, amelyek így a ma elérhető legfejlettebb technológiát képviselik.

Kihajtás mérete
1/2"
Maximális nyomaték
550 Nm - 400 ft-lb
Súly
2,15 kg
Szabad fordulatszám
1650 fordulat/perc
Ütések száma percenként
-
Táplevegő nyomás
-
Táplevegő csatlakozás mérete
-
Táplevegő tömlő belső átmérője
-
Hossz
242 mm - 9.5 inch
RENDELÉSRE
Részletek

A PAOLI ROCKET 1/2"-os ütvecsavarozója a PAOLI akkumulátoros gépcsaládjának tagja. Gyors és erős gép kimondottan autószerelő műhelyekben, gumis műhelyekben, illetve ipari alkalmazásoknál való használatra. 

Ideális olyan helyeken, ahol sűrített levegő nem áll rendelkezésre. Könnyű és megbízható konstrukció, az energiavezetéktől való függetlenséget, a mozgás korlátlan szabadságát 20.0 V D.C. akkumulátorok biztosítják 4.0 Ah, 5.0 Ah vagy 6.Ah kapacitással.

Műszaki paraméterek:

 

Négyszögkihajtás mérete: ½”

Súly: 2.15 kg

Hossz: 242 mm

Szélesség: 80 mm

Magasság: 255 mm

Tápfeszültség: 20.0 V D.C.

Maximális nyomaték: 550 Nm

Szabad fordulatszám: 1.650 1/min

Standard akku kapacitás: 4.0 Ah (BASIC csomagban akku nélkül)

 

A BASIC csomag csak a gépet tartalmazza akkumulátor nélkül. 

Ez a csomag akkor jó választás, ha már rendelkezik PAOLI akkus géppel, akkumulátorokkal, illetve a rendszerhez való töltőegységgel.

Adatok
Szerszámház anyaga
ABS
Cikkszám
A_08_0011_PAOLI_ROCKET_1-2_BASIC
Tömeg
2,15 kg/db
FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A gépet közvetlenül a gyártótól, a DINO PAOLI Srl-től rendeljük, így a szállítási határidőt a tőlük kapott aktuális készletinformáció alapján tudjuk Önnek megadni.

Amennyiben a gép a rendelés időpontjában elérhető a gyártónál, a szállítási határidő kb. 1-4 hét. Ha nem elérhető, akkor a pontos szállítási határidő miatt felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve külön, e-mailben is elküldjük Önnek. Így ezen információ alapján Ön dönthet, hogy fenntartja a rendelést, vagy törölteti azt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!