Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gépek és eszközök a jármű- és gépjavítás, a motorsport és az ipari karbantartás számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

PAOLI DP 9860 PNEUMATIKUS ÜTVECSAVAROZÓ / LÉGKULCS 1/2" KIHAJTÁS MAX. 540 NM NYOMATÉK

A DINO PAOLI az egyetlen olyan gyártó, amely gépeit és rendszerét a pit stopban az összes FORMULA-1 és NASCAR csapat használja. Ezt egyetlen más gyártó sem tudta elérni eddig, illetve az előbbieken túlmenően a FORMULA-2, az INDYCAR, a 24H LE MANS, SUPER GT és még jó pár más bajnokság csapatainál szintén ez a rendszer van használatban.

A fentiekből adódóan a PAOLI tudja maga mögött a legszélesebb és legkomolyabb jelenlétet a motorsportban.  Az eszközök minőségéhez és tartósságához nem fér kétség. A versenypályákon szerzett több mint 50 éves tapasztalat beépült az autóipari és ipari sorozat gépeibe, amelyek így a ma elérhető legfejlettebb technológiát képviselik.

Kihajtás mérete
1/2"
Maximális nyomaték
540 Nm
Szerszámház anyaga
ABS
Súly
1,35 kg
Szabad fordulatszám
8500 fordulat/perc
Táplevegő nyomás
6.3 bar / 91 psi
Táplevegő csatlakozás mérete
1/4"
Táplevegő tömlő belső átmérője
9.5 mm - 3/8"
Hossz
92 mm - 3,6 inch
RENDELÉSRE
Részletek

A PAOLI DP 9860 egy különleges kialakítású pneumatikus ütvecsavarozó, mivel a hajtás és az ütőmű összekapcsolását úgy oldották meg, hogy a gép fejrésze a lehető legrövidebb legyen, ezáltal kimagasló hozzáférhetőséggel bír még a legszűkebb helyeken is. A kipugott levegő iránya 360 fokban beállítható a még kényelmesebb és biztonságosabb munkavégzés érdekében.

Erős és tartós gép, a garanciaidő alatt és után karbantartását, javítását saját műhelyünkben, gyári alkatrészek felhasználásával vállaljuk.

Adatok
Cikkszám
009860_00001_DP_9860
FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A gépet közvetlenül a gyártótól, a DINO PAOLI Srl-től rendeljük, így a szállítási határidőt a tőlük kapott aktuális készletinformáció alapján tudjuk Önnek megadni.

Amennyiben a gép a rendelés időpontjában elérhető a gyártónál, a szállítási határidő kb. 1 hét. Ha nem elérhető, akkor a pontos szállítási határidő miatt felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve külön, e-mailben is elküldjük Önnek. Így ezen információ alapján Ön dönthet, hogy fenntartja a rendelést, vagy törölteti azt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!