Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gépek és eszközök a jármű- és gépjavítás, a motorsport és az ipari karbantartás számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

PAOLI DP 635 PNEUMATIKUS ÜTVECSAVAROZÓ / LÉGKULCS 2.5" NÉGYSZÖG KIHAJTÁS MAX. 26.400 NM NYOMATÉK

PAOLI DP 635 PNEUMATIKUS ÜTVECSAVAROZÓ / LÉGKULCS 2.5" NÉGYSZÖG KIHAJTÁS MAX. 26.400 NM NYOMATÉK
PAOLI DP 635 PNEUMATIKUS ÜTVECSAVAROZÓ / LÉGKULCS 2.5" NÉGYSZÖG KIHAJTÁS MAX. 26.400 NM NYOMATÉK

Miért vagyunk biztosak abban, hogy a legkomolyabb csavarozási feladathoz is tudunk megfelelő eszközt biztosítani?

Azért, mert ez a "laborunk", ahol a legjobbnak kell lenni - és ahol a gépeinket teszteljük 1968 óta:

 

               

 

A DINO PAOLI az egyetlen olyan gyártó, amely gépeit és rendszerét a pit stopban az összes FORMULA-1 és NASCAR csapat használja. Ezt egyetlen más gyártó sem tudta elérni eddig, illetve az előbbieken túlmenően a FORMULA-2, az INDYCAR, a 24H LE MANS, SUPER GT és még jó pár más bajnokság csapatainál szintén ez a rendszer van használatban.

A fentiekből adódóan a PAOLI tudja maga mögött a legszélesebb és legkomolyabb jelenlétet a motorsportban.  Az eszközök minőségéhez és tartósságához nem fér kétség.

Lehet az ipari, autóipari, acélszerkezeti, szerelési, vasútépítési, nehézgépszerelési, bányaipari és még sorolhatnánk, hogy milyen területeken előforduló, professzionális szintű csavarozástechnológiát igénylő feladat, mi képesek vagyunk válaszolni az igényekre.

A versenypályákon szerzett több mint 50 éves tapasztalat beépült az autóipari és ipari sorozat gépeibe, amelyek így a ma elérhető legfejlettebb technológiát képviselik:

 

               

 

A tőlünk történő vásárlást az Ön részéről egy befektetésnek tekintjük és érdekünkben áll, hogy az adott eszköz hosszú távon megfelelően működjön. Ebből adódóan garanciaidőn belül és azon túl karbantartási-javítási szolgáltatásokat is nyújtunk. 

Az általunk értékesített PAOLI gépek garanciaidő alatti és az utáni karbantartását, esetleges javítását saját műhelyünkben, gyári alkatrészek felhasználásával vállaljuk.

Így egy PAOLI eszköz beszerzésével Ön nemcsak egy gépet kap, hanem műszaki hátteret is, biztosítva ezzel az élettartam jelentős meghosszabbítását.

 

Kihajtás mérete
2.5"
Maximális nyomaték
26.400 Nm - 19.520 ft-lb
Szerszámház anyaga
alumínium ötvözet
Súly
67 kg - 147,7 lbs
Szabad fordulatszám
2.100 fordulat/perc
Ütések száma percenként
400 ütés/perc
Táplevegő nyomás
6,3 bar / 91 psi
Táplevegő csatlakozás mérete
1" BSP
Táplevegő tömlő belső átmérője
25 mm - 0,984 inch
Hossz
632,1 mm - 24,88 inch
Zajszint
114 dB(A)
RENDELÉSRE
Részletek

A PAOLI DP 635 pneumatikus ütvecsavarozó 2.5" méretű kihajtással egy igazi brutális gép. Kategóriájában, az M50-M110 menetméret tartományban igen kevés ellenfele van. Gondoljunk bele, a nyomatéka több, mint 26.000 Nm, ebben a ligában már igen kevesen játszanak, mondhatni csak a legprofibbak.

Ez az eszköz a lehető legerősebb igénybevételekre tervezett ütvecsavarozó gép, gyakorlatilag csak ipari használatra - bevethető mindehol, ahol a csavarkötések kezeléséhez nagy nyomatékra van szükség akár lazításról, akér húzásról van szó.

A géptest acélból, az ütőműház 7075 típusú kovácsolt alumíniumötvözetből (Ergal) készült, amely könnyebbé teszi a gépet és kiváló rezgéscsillapítási tulajdonságai vannak. Természetesen forgásirányváltó is rendelkezésre áll. A működtetéshez az elérhető legnagyobb és legerősebb T-markolatot kapta.

A PAOLI a gép impozáns mérete és súlya ellenére igyekezett a használatát a lehetőségekhez képest kényelmessé tenni, például a markolat elhelyezésével, illetve a kipufogott levegő gép markolatában történő elvezetésével. Ez azért előnyös, mert az elülső kipufogás esetén a kifújt levegő a gép előtti port, szennyeződést keveri fel, ami egyértelműen káros mind egészségügyi, mind munkavédelmi szempontból. Hátsó kipufogásnál pedig a kezelő teste kapja a már említett levegőáramot, ami ugyan plusz port, szennyeződést nem hordoz, de ettől még problémát okoz.  

Az ütőmű (amely a gép nyomatékát szolgáltatja) a PAOLI három kalapácsos konstrukciója, amely kimondottan az iparban előforduló, akár hard joint kategóriába tartozó csavarkötések meghúzásához javasolt gépek ütőműve.

Ennek az ütőmű típusnak a következő jellemzői vannak:

- a kihajtó tengely minden teljes fordulat alatt egy-egy ütést kap mindegyik kalapácstól és a nyomaték villámgyorsan rendelkezésre áll a gép indítása után

- a három kalapács elhelyezése miatt működés közben a gép rezgésszintje alacsony

- megbízható, tartós és rendkívül erős, nyomatékos konstrukció.

Adatok
Cikkszám
000635_00001_DP_635
Tömeg
67 kg/db
Hogyan készül?
               
FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A gépet közvetlenül a gyártótól, a DINO PAOLI Srl-től rendeljük, így a szállítási határidőt a tőlük kapott aktuális készletinformáció alapján tudjuk az ajánlatunkban megadni a gép aktuális árával együtt.

Ajánlatunk e-mailben történő elküldése után Ön el tudja dönteni, hogy az abban megadott paraméterek szerint megrendeli a gépet vagy sem.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!