Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gépek és eszközök a jármű- és gépjavítás, a motorsport és az ipari karbantartás számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

PAOLI DP 362BG PNEUMATIKUS ÜTVECSAVAROZÓ / LÉGKULCS 1.5" NÉGYSZÖG KIHAJTÁS MAX. 5.950 NM NYOMATÉK

PAOLI DP 362BG PNEUMATIKUS ÜTVECSAVAROZÓ / LÉGKULCS 1.5" NÉGYSZÖG KIHAJTÁS MAX. 5.950 NM NYOMATÉK
PAOLI DP 362BG PNEUMATIKUS ÜTVECSAVAROZÓ / LÉGKULCS 1.5" NÉGYSZÖG KIHAJTÁS MAX. 5.950 NM NYOMATÉK

Miért vagyunk biztosak abban, hogy a legkomolyabb csavarozási feladathoz is tudunk megfelelő eszközt biztosítani?

Azért, mert ez a "laborunk", ahol a legjobbnak kell lenni - és ahol a gépeinket teszteljük 1968 óta:

                

 

A DINO PAOLI az egyetlen olyan gyártó, amely gépeit és rendszerét a pit stopban az összes FORMULA-1 és NASCAR csapat használja. Ezt egyetlen más gyártó sem tudta elérni eddig, illetve az előbbieken túlmenően a FORMULA-2, az INDYCAR, a 24H LE MANS, SUPER GT és még jó pár más bajnokság csapatainál szintén ez a rendszer van használatban.

A fentiekből adódóan a PAOLI tudja maga mögött a legszélesebb és legkomolyabb jelenlétet a motorsportban.  Az eszközök minőségéhez és tartósságához nem fér kétség.

Lehet az ipari, autóipari, acélszerkezeti, szerelési, vasútépítési, nehézgépszerelési, bányaipari és még sorolhatnánk, hogy milyen területeken előforduló, professzionális szintű csavarozástechnológiát igénylő feladat, mi képesek vagyunk válaszolni az igényekre.

A versenypályákon szerzett több mint 50 éves tapasztalat beépült az autóipari és ipari sorozat gépeibe, amelyek így a ma elérhető legfejlettebb technológiát képviselik:

 

               

 

A tőlünk történő vásárlást az Ön részéről egy befektetésnek tekintjük és érdekünkben áll, hogy az adott eszköz hosszú távon megfelelően működjön. Ebből adódóan garanciaidőn belül és azon túl karbantartási-javítási szolgáltatásokat is nyújtunk. 

Az általunk értékesített PAOLI gépek garanciaidő alatti és az utáni karbantartását, esetleges javítását saját műhelyünkben, gyári alkatrészek felhasználásával vállaljuk.

Így egy PAOLI eszköz beszerzésével Ön nemcsak egy gépet kap, hanem műszaki hátteret is, biztosítva ezzel az élettartam jelentős meghosszabbítását.

 

Kihajtás mérete
1.5"
Maximális nyomaték
5.950 Nm - 4.400 ft-lb
Szerszámház anyaga
7075 alumínium ötvözet
Súly
14,5 kg - 32 lbs
Szabad fordulatszám
3.200 fordulat/perc
Ütések száma percenként
650 ütés/perc
Táplevegő nyomás
6,3 bar / 91 psi
Táplevegő csatlakozás mérete
1/2" BSP
Táplevegő tömlő belső átmérője
16 mm - 0,63 inch
Hossz
421 mm - 16,6 inch
Zajszint
104 dB(A)
RENDELÉSRE
Részletek

A PAOLI DP 362BG 1.5" négyszögkihajtással a lekomolyabb igénybevételekre tervezett ütvecsavarozó gép ipari használatra a nehézacélszerkezet gyártás, vasútépítés, hídépítés, hajóépítés, ipari karbantartás, csavarozástechnológiai szerelés területén. 

A géptest acélból, az ütőműház 7075 típusú kovácsolt alumíniumötvözetből (Ergal) készült, amely könnyebbé teszi a gépet és kiváló rezgéscsillapítási tulajdonságai vannak. Természetesen forgásirányváltó is rendelkezésre áll. A működtetés "D" alakú fogantyú és biztonsági trigger / ravasz segítségével történik, amely kényelmes tartást és kezelést tesz lehetővé. A kipufogott levegő a gép elején került elvezetésre.

Az ütőmű (amely a gép nyomatékát szolgáltatja) a PAOLI három kalapácsos konstrukciója.

Ennek az ütőmű típusnak a következő jellemzői vannak:

- a kihajtó tengely minden teljes fordulat alatt egy-egy ütést kap mindegyik kalapácstól és a nyomaték villámgyorsan rendelkezésre áll a gép indítása után

- a három kalapács elhelyezése miatt működés közben a gép rezgésszintje alacsony

- megbízható, tartós és rendkívül erős, nyomatékos konstrukció

- kimondottan ipari, hard joint kategóriába tartozó csavarkötések meghúzásához javasolt

Adatok
Cikkszám
0362BG_00001_DP_362_BG
Tömeg
14,5 kg/db
Hogyan készül?
               
FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A gépet közvetlenül a gyártótól, a DINO PAOLI Srl-től rendeljük, így a szállítási határidőt a tőlük kapott aktuális készletinformáció alapján tudjuk az ajánlatunkban megadni a gép aktuális árával együtt.

Ajánlatunk e-mailben történő elküldése után Ön el tudja dönteni, hogy az abban megadott paraméterek szerint megrendeli a gépet vagy sem.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!