Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gépek és eszközök a jármű- és gépjavítás, a motorsport és az ipari karbantartás számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

PAOLI DP 3450 PNEUMATIKUS ÜTVECSAVAROZÓ / LÉGKULCS 3/4" NÉGYSZÖG KIHAJTÁS MAX. 1.500 NM NYOMATÉK

PAOLI DP 3450 PNEUMATIKUS ÜTVECSAVAROZÓ / LÉGKULCS 3/4" NÉGYSZÖG KIHAJTÁS MAX. 1.500 NM NYOMATÉK
PAOLI DP 3450 PNEUMATIKUS ÜTVECSAVAROZÓ / LÉGKULCS 3/4" NÉGYSZÖG KIHAJTÁS MAX. 1.500 NM NYOMATÉK

Miért vagyunk biztosak abban, hogy a legkomolyabb csavarozási feladathoz is tudunk megfelelő eszközt biztosítani?

Azért, mert ez a "laborunk", ahol a legjobbnak kell lenni - és ahol a gépeinket teszteljük 1968 óta:

                

 

A DINO PAOLI az egyetlen olyan gyártó, amely gépeit és rendszerét a pit stopban az összes FORMULA-1 és NASCAR csapat használja. Ezt egyetlen más gyártó sem tudta elérni eddig, illetve az előbbieken túlmenően a FORMULA-2, az INDYCAR, a 24H LE MANS, SUPER GT és még jó pár más bajnokság csapatainál szintén ez a rendszer van használatban.

A fentiekből adódóan a PAOLI tudja maga mögött a legszélesebb és legkomolyabb jelenlétet a motorsportban. Az eszközök minőségéhez és tartósságához nem fér kétség.

Lehet az ipari, autóipari, acélszerkezeti, szerelési, vasútépítési, nehézgépszerelési, bányaipari és még sorolhatnánk, hogy milyen területeken előforduló, professzionális szintű csavarozástechnológiát igénylő feladat, mi képesek vagyunk válaszolni az igényekre.

A versenypályákon szerzett több mint 50 éves tapasztalat beépült az autóipari és ipari sorozat gépeibe, amelyek így a ma elérhető legfejlettebb technológiát képviselik:

               

Kihajtás mérete
3/4"
Maximális nyomaték
1.500 Nm - 1.100 ft lb
Szerszámház anyaga
ABS + acél
Súly
3,7 kg - 8,3 lbs
Szabad fordulatszám
6.000 fordulat/perc
Ütések száma percenként
1.100 ütés/perc
Táplevegő nyomás
6,3 bar / 91 psi
Táplevegő csatlakozás mérete
3/8" NPT
Táplevegő tömlő belső átmérője
13 mm - 0,512 inch
Hossz
221 mm - 8,7 inch
Zajszint
89,8 dB(A)
RENDELÉSRE
Részletek

A DP 3450 egy meglehetősen erős és kompakt gép. A ház anyaga kompozit, az ütőműház és a hátlap acél. A 3/4" méretű kihajtáshoz max. 1.500 Nm nyomaték társul, mindez 3.7 kg súly mellett. Forgásirányváltóval és 3 pozícióban állítható teljesítményszabályzóval ellátott gép. Használati komfortját növeli, hogy a kipufogott levegőt a markolatban vezeti el, így működése kisebb zajterheléssel jár, illetve a kezelő nem lélegzi be a kipufogott levegőben lévő port és egyéb szennyeződéseket (pl. táplevegő kenőolaj köd).

 

Ipari környezetben előforduló szerelési feladatoknál, illetve professzionláis kistehergépjármű javító műhelyekben, valamint gépészeti karbantartási / javítási feladatokat ellátó szerelőműhelyekben való felhasználásra ajánlott.

Adatok
Cikkszám
003450_00001_DP_3450
Tömeg
3,7 kg/db
Hogyan készül?
               
FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A gépet közvetlenül a gyártótól, a DINO PAOLI Srl-től rendeljük, így a szállítási határidőt a tőlük kapott aktuális készletinformáció alapján tudjuk az ajánlatunkban megadni a gép aktuális árával együtt.

Ajánlatunk e-mailben történő elküldése után Ön el tudja dönteni, hogy az abban megadott paraméterek szerint megrendeli a gépet vagy sem.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!