Csavarozógépek és felszerelés a gépjárműjavító műhelyek, a pit stopok és az ipar számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

PAOLI DP 34 PNEUMATIKUS ÜTVECSAVAROZÓ / LÉGKULCS 3/4" NÉGYSZÖG KIHAJTÁS MAX. 790 NM NYOMATÉK

PAOLI DP 34 PNEUMATIKUS ÜTVECSAVAROZÓ / LÉGKULCS 3/4" NÉGYSZÖG KIHAJTÁS MAX. 790 NM NYOMATÉK
PAOLI DP 34 PNEUMATIKUS ÜTVECSAVAROZÓ / LÉGKULCS 3/4" NÉGYSZÖG KIHAJTÁS MAX. 790 NM NYOMATÉK

A DINO PAOLI az egyetlen olyan gyártó, amely gépeit és rendszerét a pit stopban az összes FORMULA-1 és NASCAR csapat használja. Ezt egyetlen más gyártó sem tudta elérni eddig, illetve az előbbieken túlmenően a FORMULA-2, az INDYCAR, a 24H LE MANS, SUPER GT és még jó pár más bajnokság csapatainál szintén ez a rendszer van használatban.

A fentiekből adódóan a PAOLI tudja maga mögött a legszélesebb és legkomolyabb jelenlétet a motorsportban.  Az eszközök minőségéhez és tartósságához nem fér kétség. A versenypályákon szerzett több mint 50 éves tapasztalat beépült az autóipari és ipari sorozat gépeibe, amelyek így a ma elérhető legfejlettebb technológiát képviselik.

Kihajtás mérete
3/4"
Maximális nyomaték
790 Nm - 582 ft lb
Súly
2,8 kg - 61,7 lbs
Szabad fordulatszám
5.600 fordulat/perc
Ütések száma percenként
1.100 ütés/perc
Táplevegő nyomás
6,3 bar / 91 psi
Táplevegő csatlakozás mérete
3/8" GAS
Táplevegő tömlő belső átmérője
8 mm - 0,314 inch
Hossz
165 mm - 6,49 inch
Zajszint
90 dB(A)
RENDELÉSRE
Részletek

A DP 34 a PAOLI viszonylag új gépe. Kicsi és könnyű modell, a ház teljes egészében alumíniumból készül. A 3/4" méretű kihajtáshoz max. 790 Nm nyomaték társul, mindez 2.8 kg súly mellett. Forgásirányváltóval és teljesítményszabályzóval ellátott gép. Használati komfortját növeli, hogy a kipufogott levegőt a markolatban vezeti el, így működése kisebb zajterheléssel jár, illetve a kezelő nem lélegzi be a kipufogott levegőben lévő port és egyéb szennyeződéseket (pl. táplevegő kenőolaj köd).

 

Ipari környezetben előforduló szerelési feladatoknál, illetve professzionláis kistehergépjármű javító műhelyekben való felhasználásra ajánlott.

Adatok
Szerszámház anyaga
Alumínium
Cikkszám
000034_00017_DP_34
Tömeg
2,8 kg/db
FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A gépet közvetlenül a gyártótól, a DINO PAOLI Srl-től rendeljük, így a szállítási határidőt a tőlük kapott aktuális készletinformáció alapján tudjuk Önnek megadni.

Amennyiben a gép a rendelés időpontjában elérhető a gyártónál, a szállítási határidő kb. 1 hét. Ha nem elérhető, akkor a pontos szállítási határidő miatt felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve külön, e-mailben is elküldjük Önnek. Így ezen információ alapján Ön dönthet, hogy fenntartja a rendelést, vagy törölteti azt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!