Gépek és eszközök az ipari karbantartás és járműjavítás számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

PAOLI DP 2450 PNEUMATIKUS EGYENES CSISZOLÓ HOSSZÍTOTT TENGELLYEL - 372 W

A DINO PAOLI az egyetlen olyan gyártó, amely gépeit és rendszerét a pit stopban az összes FORMULA-1 és NASCAR csapat használja. Ezt egyetlen más gyártó sem tudta elérni eddig, illetve az előbbieken túlmenően a FORMULA-2, az INDYCAR, a 24H LE MANS, SUPER GT és még jó pár más bajnokság csapatainál szintén ez a rendszer van használatban.

A fentiekből adódóan a PAOLI tudja maga mögött a legszélesebb és legkomolyabb jelenlétet a motorsportban.  Az eszközök minőségéhez és tartósságához nem fér kétség. A versenypályákon szerzett több mint 50 éves tapasztalat beépült az autóipari és ipari sorozat gépeibe, amelyek így a ma elérhető legfejlettebb technológiát képviselik.

Súly
0,93
Szabad fordulatszám
18.000 fordulat/perc
Táplevegő nyomás
6.3 bar / 91 psi
Táplevegő csatlakozás mérete
1/4"
Táplevegő tömlő belső átmérője
9.5 mm - 3/8"
Hossz
303 mm - 11,8 inch
RENDELÉSRE
Részletek

A PAOLI DP 2450 egy ipari kivitelű, hosszított kihajtó tengellyel rendelkező egyenes csiszológép. A gép kihajtása elől duplán csapágyazott, emiatt az ipari szintű igénybevétel sem probléma. Ajánljuk lakatos- és hegesztőműhelyeknek kisebb acélszerkezeti munkákhoz,  gépészeti szereléshez, javításhoz csakúgy, mint az autószerelő és gumis műhelyek részére. A hosszított kihajtás ellenére kompakt és ergonomikus kialakítású, a lehető legkényelmesebb használat érdekében a kipufogott levegő iránya a géptest oldalán állítható.

Konstrukciójánál fogva masszív és tartós gép, a garanciaidő alatt és után karbantartását, javítását saját műhelyünkben, gyári alkatrészek felhasználásával vállaljuk.

Adatok
Szerszámház anyaga
ABS
Cikkszám
002450_00001_DP_2450
Tömeg
930 g/db
FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A gépet közvetlenül a gyártótól, a DINO PAOLI Srl-től rendeljük, így a szállítási határidőt a tőlük kapott aktuális készletinformáció alapján tudjuk Önnek megadni.

Amennyiben a gép a rendelés időpontjában elérhető a gyártónál, a szállítási határidő kb. 1 hét. Ha nem elérhető, akkor a pontos szállítási határidő miatt felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve külön, e-mailben is elküldjük Önnek. Így ezen információ alapján Ön dönthet, hogy fenntartja a rendelést, vagy törölteti azt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!