Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gépek és eszközök a jármű- és gépjavítás, az ipari karbantartás és a motorsport számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

PAOLI DP 2250 PNEUMATIKUS EGYENES CSISZOLÓ - 372 W

Miért vagyunk biztosak abban, hogy a legkomolyabb csavarozási feladathoz is tudunk megfelelő eszközt biztosítani?

Azért, mert ez a "laborunk", ahol a legjobbnak kell lenni - és ahol a gépeinket teszteljük 1968 óta:

 

               

 

A DINO PAOLI az egyetlen olyan gyártó, amely gépeit és rendszerét a pit stopban az összes FORMULA-1 és NASCAR csapat használja. Ezt egyetlen más gyártó sem tudta elérni eddig, illetve az előbbieken túlmenően a FORMULA-2, az INDYCAR, a 24H LE MANS, SUPER GT és még jó pár más bajnokság csapatainál szintén ez a rendszer van használatban.

A fentiekből adódóan a PAOLI tudja maga mögött a legszélesebb és legkomolyabb jelenlétet a motorsportban.  Az eszközök minőségéhez és tartósságához nem fér kétség.

Lehet az ipari, autóipari, acélszerkezeti, szerelési, vasútépítési, nehézgépszerelési, bányaipari és még sorolhatnánk, hogy milyen területeken előforduló, professzionális szintű csavarozástechnológiát igénylő feladat, mi képesek vagyunk válaszolni az igényekre.

A versenypályákon szerzett több mint 50 éves tapasztalat beépült az autóipari és ipari sorozat gépeibe, amelyek így a ma elérhető legfejlettebb technológiát képviselik:

 

               

 

A tőlünk történő vásárlást az Ön részéről egy befektetésnek tekintjük és érdekünkben áll, hogy az adott eszköz hosszú távon megfelelően működjön. Ebből adódóan garanciaidőn belül és azon túl karbantartási-javítási szolgáltatásokat is nyújtunk. 

Az általunk értékesített PAOLI gépek garanciaidő alatti és az utáni karbantartását, esetleges javítását saját műhelyünkben, gyári alkatrészek felhasználásával vállaljuk.

Így egy PAOLI eszköz beszerzésével Ön nemcsak egy gépet kap, hanem műszaki hátteret is, biztosítva ezzel az élettartam jelentős meghosszabbítását.

Szerszámház anyaga
ABS
Súly
0,62 kg
Szabad fordulatszám
20.000 fordulat/perc
Táplevegő nyomás
6.3 bar / 91 psi
Táplevegő csatlakozás mérete
1/4"
Táplevegő tömlő belső átmérője
9.5 mm - 3/8"
Hossz
188 mm - 7,3 inch
RENDELÉSRE
Részletek

A PAOLI DP 2250 egy ipari kivitelű egyenes csiszológép. A gép kihajtása elől duplán csapágyazott, emiatt az ipari szintű igénybevétel sem probléma. Ajánljuk lakatos- és hegesztőműhelyeknek kisebb acélszerkezeti munkákhoz,  gépészeti szereléshez, javításhoz csakúgy, mint az autószerelő és gumis műhelyek részére. Kompakt és ergonomikus kialakítású, a lehető legkényelmesebb használat érdekében a kipufogott levegő iránya a géptest oldalán állítható.

Konstrukciójánál fogva masszív és tartós gép, a garanciaidő alatt és után karbantartását, javítását saját műhelyünkben, gyári alkatrészek felhasználásával vállaljuk.

Adatok
Cikkszám
002250_00001_DP_2250
Tömeg
620 g/db
FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A gépet közvetlenül a gyártótól, a DINO PAOLI Srl-től rendeljük, így a szállítási határidőt a tőlük kapott aktuális készletinformáció alapján tudjuk Önnek megadni.

Amennyiben a gép a rendelés időpontjában elérhető a gyártónál, a szállítási határidő kb. 1 hét. Ha nem elérhető, akkor a pontos szállítási határidő miatt felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve külön, e-mailben is elküldjük Önnek. Így ezen információ alapján Ön dönthet, hogy fenntartja a rendelést, vagy törölteti azt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!