Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gépek és eszközök a jármű- és gépjavítás, a motorsport és az ipari karbantartás számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

KIELDER KWT-003-03 TYPE18 LI-ION AKKUMULÁTOR 18V 4.0 Ah

KIELDER  KWT-003-03 TYPE18 LI-ION AKKUMULÁTOR 18V 4.0 Ah
KIELDER  KWT-003-03 TYPE18 LI-ION AKKUMULÁTOR 18V 4.0 Ah
KIELDER  KWT-003-03 TYPE18 LI-ION AKKUMULÁTOR 18V 4.0 Ah
KIELDER  KWT-003-03 TYPE18 LI-ION AKKUMULÁTOR 18V 4.0 Ah

A KIELDER KWT-003-03 TYPE18 4.0 Ah Li-ion akkumulátor műszaki adatai:

  • feszültség: 18V
  • akkumulátor típusa: Lítium-ion
  • töltési idő: 75 perc (teljesen lemerült állapotból kiindulva)
  • kapacitás: 72 Wh
  • súly: 0.6 kg

 

Hosszú élettartamú 4.0Ah kapacitású akkumulátor, amely kompatibilis az összes KIELDER TYPE18 szerszámmal. A kiváló minőségű 18v Li-ion cellák maximalizálják az üzemidőt és megbízható, stabil teljesítményt nyújtanak. Üzemideje körülbelül 100%-kal több, mint a KIELDER TYPE18 2.0Ah akkumulátornak.

Egy feltöltött akkumulátor 12 hónapig tartja a töltöttségét használat nélkül, és az esetleges részleges töltésnek nincs memóriahatása. A TYPE18 akkumulátor és a szerszám elektronikája szinkronban van egymással az áram- és energiaellátás optimalizálása érdekében. LED-es töltöttségi szintjelzővel és gyorskioldó gombbal rendelkezik a szerszámból való egyszerű eltávolításhoz.

 

Garancia:

12 hónap az akkumulátorokra a KIELDER-nél történő regisztráció esetén. További részletek a garanciaszabályzatban.

RENDELÉSRE
Részletek

A KIELDER rendszer összes eleme a motorsport által inspirált gondos, minden szempont figyelembevételével végigvitt tervezés eredményként jött létre. A szerszámokat a mechanikus mozgások és a belsőégésű motorok szerelmesei fejlesztették ki, akik a mai napig maguk is részesei a motorsportnak.

A tulajdonosok a 80-as, 90-es években szerettek bele a rali világába. Abban az időszakban, amikor olyan klasszisok versenyeztek, mint McRae, Mäkinen, Burns, Auriol, Sainz vagy Kankkunen. A márka nevét is a brit raliversenyzésben nagyon különleges szakasz helyszínéről, a Kielder erdőről kapta. Egy olyan helyről, amely hihetetlen emlékeket és érzelmeket idéz fel a 80-as és a 90-es évek RAC futamainak történetében. 

A KIELDER termékeinek eredete egyszerű: a tulajdonosok által korábban a vezető márkák számára végzett eszközfejlesztés során szerzett több évtizedes tapasztalatokra támaszkodva a cég most a hasonlóan gondolkodó szakemberek számára gyárt profi gépeket és szerszámokat. A ügyfélkör az autószerelőkből, gépszerelőkből, mezőgazdaságigép-szerelőkből és az iparban előforduló szerelési feladatokat végző szakemberek köréből kerül ki. De a fentieken túlmenően a KIELDER szállítja számos brit ralicsapatnak a raliautókhoz kapcsolódó, műhelyben vagy helyszínen, szervizparkban elvégzendő szerelési feladatokhoz szükséges berendezések egy részét.

Filozófiájuk: "Gyakorlatiasak vagyunk és ügyfeleinkhez hasonlóan határozottan igényt tartunk a jól megépített gépekre, megbízható szerszámokra, amelyek elvégzik a feladatukat. És ami még fontosabb, hogy mindezt olyan áron, amit mindannyian megengedhetünk magunknak."

A KIELDER rendszer gépei olyan gyakorlati tudás alapján kerültek kifejlesztésre, ami nem áll rendelkezére az íróasztal mellett - kizárólag a gyakorlatban, a garázsban, a műhelyben vagy szervizparkban lehet megszerezni. Ebből adódóan az adott felhasználási célnak eszközeink minden gyakorlati szempontot figyelembe véve tökéletesen megfelelnek.

A tervezés gondossága kiterjedt az akkumulátorokra is. Bármely KIELDER gép teljesen kompatibilis bármelyik 18V feszültségű TYPE18 akkumulátorral. A 18 V feszültségű, többféle kapacitású akkumulátorokból álló rendszer tökéletes megoldást és rugalmasságot nyújt a KIELDER által gyártott összes gép üzemeltetéséhez.

Fontos, hogy a TYPE18 akkumulátor kialakításon soha nem módosítanak, ami azt jelenti, hogy minden KIELDER 18 V-os szerszám, akár régi, akár új, bármelyik KIELDER TYPE18 típusú akkumulátorral működtethető:

 

               

 

A KIELDER 3 év garanciát vállal a komplett gépekre, 12 hónapot az akkumulátorokra és kevés kivétellel élettartam garanciát ad a kéziszerszámokra és dugókulcsokra. Egyes tételek 12 hónap garaciával kerülnek szállításra, ezt az adott terméknél egyértelműen jelezzük. További részletek a garanciaszabályzatban.

   

Ahogy írtunk fentebb, a motorsportban (is) otthon vagyunk:

                 

Adatok
Cikkszám
KWT-003-03_5060441190383
Tömeg
600 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!