Gépek és eszközök az ipari karbantartás és járműjavítás számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

KIELDER KERÉKNYOMÁSMÉRŐ KALIBRÁLT DIGITÁLIS ÓRÁVAL

KIELDER KERÉKNYOMÁSMÉRŐ KALIBRÁLT DIGITÁLIS ÓRÁVAL
KIELDER KERÉKNYOMÁSMÉRŐ KALIBRÁLT DIGITÁLIS ÓRÁVAL
KIELDER KERÉKNYOMÁSMÉRŐ KALIBRÁLT DIGITÁLIS ÓRÁVAL

A KIELDER rendszer összes eleme a motorsport világa által inspirált gondos, minden szempont figyelembevételével végigvitt tervezés eredményként jött létre. A szerszámokat a mechanikus mozgások és a belső égésű motorok szerelmesei fejlesztették ki, akik maguk is részesei a motorsportnak.

A tulajdonosok a 80-as, 90-es években szerettek bele a rali világába. Abban az időszakban, amikor olyan klasszisok versenyeztek, mint McRae, Makinen, Burns, Auriol, Sainz vagy Kankkunen. A márka nevét is a brit raliversenyzésben nagyon különleges szakasz helyszínéről, a Kielder erdőről kapta. Egy olyan helyről, amely hihetetlen emlékeket és érzelmeket idéz fel a 80-as és a 90-es évek RAC futamainak történetében. 

Ma pedig a raliautókhoz kapcsolódó, műhelyben vagy helyszínen elvégzendő szerelési feladatokhoz szükséges berendezések egy részét a legtöbb brit ralicsapatnak a KIELDER szállítja.

A KIELDER termékeinek eredete egyszerű: a tulajdonosok által korábban a vezető márkák számára végzett eszközfejlesztés során szerzett több évtizedes tapasztalatokra támaszkodva a cég most saját csapata és a hasonlóan gondolkodó szakemberek számára gyárt profi gépeket és szerszámokat.

Filozófiájuk: "Gyakorlatiasak vagyunk és ügyfeleinkhez hasonlóan határozottan igényt tartunk a jól megépített gépekre, megbízható szerszámokra, amelyek elvégzik a feladatukat. És ami még fontosabb, hogy mindezt olyan áron, amit mindannyian megengedhetünk magunknak."

 

A KIELDER 3 év garanciát vállal a komplett gépekre, 12 hónapot az akkumulátorokra és kevés kivétellel élettartam garanciát ad a kéziszerszámokra és dugókulcsokra. Egyes tételek 12 hónap garaciával kerülnek szállításra, ezt az adott terméknél egyértelműen jelezzük. További részletek a garanciaszabályzatban.

   

Nincs raktáron
RENDELÉSRE
Részletek

A KIELDER-355 digitális abroncsnyomásmérő kompatibilis a legtöbb személygépkocsival, haszongépjárművel, motorkerékpárral, lakókocsival, pótkocsival, kerékpárral, lakókocsival, mezőgazdasági járművel és még sok mással.

- 0-200 psi tartomány (0-14 bar)
- mértékegységválasztó kapcsoló - választhat psi / bar / MPa / kg/cm2 között
- 330 mm-es rozsdamentes fonott tömlő, nyomható csatlakozóval
- a tömlő 360º-ban elforgatható a könnyebb használat és jobb hozzáférés érdekében
- a kijelző erős háttérvilágítással rendelkezik a különböző körülmények között történő használathoz
- kioldószelep a pontos nyomásbeállításhoz
- az ergonomikus gumiház védelmet nyújt
- automatikus kikapcsolási funkció
- az Egyesült Királyságban kiállított kalibrációs bizonyítvánnyal
- 1 év garancia

 

Adatok
Cikkszám
KWT-355-01
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!