Gépek és eszközök az ipari karbantartás és járműjavítás számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

KIELDER AKKUS ÜTVEFÚRÓ-FÚRÓ-CSAVAROZÓ KÉSZLET 13 MM 52 Nm (1 db akkus ütvefúró-fúró-csavarozó 13 mm tokmánnyal 52 Nm nyomatékkal + 2 db 4.0 Ah akkumulátor + töltő)

KIELDER AKKUS  ÜTVEFÚRÓ-FÚRÓ-CSAVAROZÓ KÉSZLET 13 MM 52 Nm (1 db akkus ütvefúró-fúró-csavarozó 13 mm tokmánnyal 52 Nm nyomatékkal  + 2 db 4.0 Ah akkumulátor + töltő)
KIELDER AKKUS  ÜTVEFÚRÓ-FÚRÓ-CSAVAROZÓ KÉSZLET 13 MM 52 Nm (1 db akkus ütvefúró-fúró-csavarozó 13 mm tokmánnyal 52 Nm nyomatékkal  + 2 db 4.0 Ah akkumulátor + töltő)
KIELDER AKKUS  ÜTVEFÚRÓ-FÚRÓ-CSAVAROZÓ KÉSZLET 13 MM 52 Nm (1 db akkus ütvefúró-fúró-csavarozó 13 mm tokmánnyal 52 Nm nyomatékkal  + 2 db 4.0 Ah akkumulátor + töltő)

A KIELDER rendszer összes eleme a motorsport világa által inspirált gondos, minden szempont figyelembevételével végigvitt tervezés eredményként jött létre. A szerszámokat a mechanikus mozgások és a belső égésű motorok szerelmesei fejlesztették ki, akik maguk is részesei a motorsportnak.

A tulajdonosok a 80-as, 90-es években szerettek bele a rali világába. Abban az időszakban, amikor olyan klasszisok versenyeztek, mint McRae, Makinen, Burns, Auriol, Sainz vagy Kankkunen. A márka nevét is a brit raliversenyzésben nagyon különleges szakasz helyszínéről, a Kielder erdőről kapta. Egy olyan helyről, amely hihetetlen emlékeket és érzelmeket idéz fel a 80-as és a 90-es évek RAC futamainak történetében. 

Ma pedig a raliautókhoz kapcsolódó, műhelyben vagy helyszínen elvégzendő szerelési feladatokhoz szükséges berendezések egy részét a legtöbb brit ralicsapatnak a KIELDER szállítja.

A KIELDER termékeinek eredete egyszerű: a tulajdonosok által korábban a vezető márkák számára végzett eszközfejlesztés során szerzett több évtizedes tapasztalatokra támaszkodva a cég most saját csapata és a hasonlóan gondolkodó szakemberek számára gyárt profi gépeket és szerszámokat.

Filozófiájuk: "Gyakorlatiasak vagyunk és ügyfeleinkhez hasonlóan határozottan igényt tartunk a jól megépített gépekre, megbízható szerszámokra, amelyek elvégzik a feladatukat. És ami még fontosabb, hogy mindezt olyan áron, amit mindannyian megengedhetünk magunknak."

 

A KIELDER 3 év garanciát vállal a komplett gépekre, 12 hónapot az akkumulátorokra és kevés kivétellel élettartam garanciát ad a kéziszerszámokra és dugókulcsokra. Egyes tételek 12 hónap garaciával kerülnek szállításra, ezt az adott terméknél egyértelműen jelezzük. További részletek a garanciaszabályzatban.

   

RENDELÉSRE
Részletek

Tökéletesen kiegyensúlyozott, könnyű és kompakt 52 Nm nyomatékkal rendelkező professzionális kombinált fúrógép (ütvefúró-fúró-csavarozó funkciókkal) magas frekvenciájú ütőművel; ideális a fúrási alkalmazások széles köréhez, beleértve a falazási / téglafal építési munkákat, valamint fém- és faipari munkákat. Súrlódásmentes, digitális, kefe nélküli motorral működik, amely maximalizálja az akkumulátor élettartamát, és elektronikus fékrendszerrel rendelkezik a szinte azonnali megálláshoz. Robusztus fém tokmány, kapcsolható 2 sebességes fém sebességváltó és változtatható sebességű indítóbillentyű a tökéletes kontroll érdekében. A formázott gumiból készült markolat megfelelő kényelmet biztosít a használat során, a beépített LED-lámpa pedig a szerszám aljáról világítja meg a munkaterületet.

 

Az 52 Nm maximális nyomaték 21 fokozatú nyomatékbeállításon és teljesen fémből készült, kétfokozatú hajtáson keresztül jut el a tokmányhoz akár fúró, akár ütvefúró üzemmódban.
A gép erős és robusztus, mégis könnyű: mindössze 1,4 kg 2,0 Ah-s akkumulátorral felszerelve.
Előre/vissza irányváltóval és változtatható fordulatszámú indítóbillentyűvel van felszerelve a lehető legkényemesebb használat érdekében.
A beépített elektronikus fék szinte azonnali megállást biztosít.
A professzionális minőségű digitális kefe nélküli motor sima, súrlódásmentes működést eredményez, meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát és optimalizálja az energiaellátást.
13 mm-es fém kulcs nélküli tokmány, max. 38 mm fába, max. 13 mm acélba és max. 10mm téglafalazatba történő fúrási átmérővel.
Kompatibilis a Kielder cserélhető TYPE18 18v Li-ion akkumulátor rendszerével.

Legfontosabb műszaki adatok:


Maximális nyomaték: 52Nm
Tokmány: 13mm (fém kulcs nélküli 3 pofás tokmány)
Nyomatékbeállítások: 21 + fúró- és ütvefúró üzemmód
Max. fúrási átmérő acélba: 13mm
Max. fúrási átmérő fába: 38mm
Max. fúrási átmérő téglafalazatba: 10mm
Súly (2.0Ah akkumulátorral): 1,4kg
Motor: digitális kefe nélküli motor
Hajtás: teljes egészében fémből készült (2 fokozatú, kapcsolható)
Fordulatszámfokozat 1: 0-400 rpm
Fordulatszámfokozat 2: 0-1600 rpm
Rezgés: <3.0m/s2

Adatok
Cikkszám
KWT-014-13EU
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!