Gépek és eszközök az ipari karbantartás, a motorsport és a járműjavítás számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ - KWT-085-06 (1 db akkus ütvecsavarozó 1.790 Nm nyomatékkal akkumulátor és töltő nélkül)

KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ  - KWT-085-06 (1 db akkus ütvecsavarozó 1.790 Nm nyomatékkal akkumulátor és töltő nélkül)
KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ  - KWT-085-06 (1 db akkus ütvecsavarozó 1.790 Nm nyomatékkal akkumulátor és töltő nélkül)

A KIELDER rendszer összes eleme a motorsport által inspirált gondos, minden szempont figyelembevételével végigvitt tervezés eredményként jött létre. A szerszámokat a mechanikus mozgások és a belsőégésű motorok szerelmesei fejlesztették ki, akik a mai napig maguk is részesei a motorsportnak.

A tulajdonosok a 80-as, 90-es években szerettek bele a rali világába. Abban az időszakban, amikor olyan klasszisok versenyeztek, mint McRae, Mäkinen, Burns, Auriol, Sainz vagy Kankkunen. A márka nevét is a brit raliversenyzésben nagyon különleges szakasz helyszínéről, a Kielder erdőről kapta. Egy olyan helyről, amely hihetetlen emlékeket és érzelmeket idéz fel a 80-as és a 90-es évek RAC futamainak történetében. 

A KIELDER termékeinek eredete egyszerű: a tulajdonosok által korábban a vezető márkák számára végzett eszközfejlesztés során szerzett több évtizedes tapasztalatokra támaszkodva a cég most a hasonlóan gondolkodó szakemberek számára gyárt profi gépeket és szerszámokat. A ügyfélkör az autószerelőkből, gépszerelőkből, mezőgazdaságigép-szerelőkből és az iparban előforduló szerelési feladatokat végző szakemberek köréből kerül ki. De a fentieken túlmenően a KIELDER szállítja számos brit ralicsapatnak a raliautókhoz kapcsolódó, műhelyben vagy helyszínen, szervizparkban elvégzendő szerelési feladatokhoz szükséges berendezések egy részét.

Filozófiájuk: "Gyakorlatiasak vagyunk és ügyfeleinkhez hasonlóan határozottan igényt tartunk a jól megépített gépekre, megbízható szerszámokra, amelyek elvégzik a feladatukat. És ami még fontosabb, hogy mindezt olyan áron, amit mindannyian megengedhetünk magunknak."

A KIELDER rendszer gépei olyan gyakorlati tudás alapján kerültek kifejlesztésre, ami nem áll rendelkezére az íróasztal mellett - kizárólag a gyakorlatban, a garázsban, a műhelyben vagy szervizparkban lehet megszerezni. Ebből adódóan az adott felhasználási célnak eszközeink minden gyakorlati szempontot figyelembe véve tökéletesen megfelelnek.

A tervezés gondossága kiterjedt az akkumulátorokra is. Bármely KIELDER gép teljesen kompatibilis bármelyik 18V feszültségű TYPE18 akkumulátorral. A 18 V feszültségű, többféle kapacitású akkumulátorokból álló rendszer tökéletes megoldást és rugalmasságot nyújt a KIELDER által gyártott összes gép üzemeltetéséhez.

Fontos, hogy a TYPE18 akkumulátor kialakításon soha nem módosítanak, ami azt jelenti, hogy minden KIELDER 18 V-os szerszám, akár régi, akár új, bármelyik KIELDER TYPE18 típusú akkumulátorral működtethető:

 

               

 

A KIELDER 3 év garanciát vállal a komplett gépekre, 12 hónapot az akkumulátorokra és kevés kivétellel élettartam garanciát ad a kéziszerszámokra és dugókulcsokra. Egyes tételek 12 hónap garaciával kerülnek szállításra, ezt az adott terméknél egyértelműen jelezzük. További részletek a garanciaszabályzatban.

   

 

Ahogy írtunk fentebb, a motorsportban (is) otthon vagyunk:

                

Kihajtás mérete
1/2" négyszög
Maximális nyomaték
1.790 Nm
Akkumulátor
nincs - csak gép, akku nélkül
Szerszámház anyaga
ABS + acél
Súly
3,4 kg (5.0 Ah kapacitású akkumulátorral)
Szabad fordulatszám
0-660 / 1.320 / 2.000 fordulat/perc
Ütések száma percenként
2.200 ütés/perc
Hossz
197 mm
RENDELÉSRE
Részletek

A KIELDER KWT-085 egy súrlódásmentes, kefe nélküli digitális motorral és kiváló minőségű Li-Ion akkumulátorokkal hajtott ½” négyszög kihajtással rendelkező ütvecsavarozó ipari / profi felhasználásra. Húzási nyomatéka 1.050 Nm, lazítási nyomaték 1.790 Nm.

A meghajtást biztosító digitális motor professzionális kategóriájú, a már említett súrlódásmentes működésen túlmenően optimalizálja az energiaellátást meghosszabbítva ezzel az akkumulátor élettartamát. Piacvezető teljesítmény-tömeg aránnyal rendelkezik – az 1.050 / 1.790 Nm nyomatékhoz mindössze 3,4 kg tömeg tartozik 5,0 Ah-s akkumulátorral felszerelve. A magas nyomatékértékhez magas ütésszám is kapcsolódik, amely 2.200 ütés/perc. Mérete meglehetősen kompakt, a fejhossz mindössze 197 mm. Ideális a professzionális autószerelő, gumis, nehézgép, illetve egyéb gépészeti szereléssel foglalkozó műhelyek számára. Nagy teherbírású szerszám, komoly teljesítménnyel a csavaranyák húzásához vagy lazításához, illetve a makacsabb (pl. összerozsdásodott) csavarkötésekkel való munkákhoz.

Változtatható sebességű és nyomatékú gép:

magas / közepes / alacsony fokozatokban

0-660 rpm / 1.320 rpm / 2.000 rpm fordulatszámmal és 1.050 Nm / 726 Nm / 363 Nm húzási nyomatékkal.

A nyomatéktartományok között a gép átkapcsolható az optimális húzási folyamat érdekében. A beállított nyomaték elérésekor egy elektronikusan szabályozott fék állítja meg a forgást szinte azonnal. A kényelmes használatról az ergonomikusan kialakított, puha fogású markolat gondoskodik. Az akkuk kompatibilisek a KIELDER TYPE18 18V feszültséggel működő lítiumion akkumulátor rendszerével.

 

A KIELDER KWT-085-02EU készlet tartalma:

- 1 db KIELDER KWT-085 akkus ütvecsavarozó, max. 1.790 Nm nyomaték akkumulátor és töltő nélkül

 

               

 

Adatok
Cikkszám
KWT-085-06
FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A gépet közvetlenül a gyártótól, a KIELDER WT Ltd-től rendeljük, így a szállítási határidőt a tőlük kapott aktuális készletinformáció alapján tudjuk Önnek megadni.

Amennyiben a gép a rendelés időpontjában elérhető a gyártónál, a szállítási határidő kb. 1-2 hét. Ha nem elérhető, akkor a pontos szállítási határidő miatt felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve külön, e-mailben is elküldjük Önnek. Így ezen információ alapján Ön dönthet, hogy fenntartja a rendelést, vagy törölteti azt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!