Gépek és eszközök az ipari karbantartás és járműjavítás számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ KÉSZLET - KWT-012-15EU (1 db akkus ütvecsavarozó 700 Nm nyomatékkal + 1 db 5.0 Ah akkumulátor + töltő)

KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ KÉSZLET - KWT-012-15EU (1 db akkus ütvecsavarozó 700 Nm nyomatékkal  + 1 db 5.0 Ah akkumulátor + töltő)
KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ KÉSZLET - KWT-012-15EU (1 db akkus ütvecsavarozó 700 Nm nyomatékkal  + 1 db 5.0 Ah akkumulátor + töltő)
KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ KÉSZLET - KWT-012-15EU (1 db akkus ütvecsavarozó 700 Nm nyomatékkal  + 1 db 5.0 Ah akkumulátor + töltő)

A KIELDER rendszer összes eleme a motorsport világa által inspirált gondos, minden szempont figyelembevételével végigvitt tervezés eredményként jött létre. A szerszámokat a mechanikus mozgások és a belső égésű motorok szerelmesei fejlesztették ki, akik maguk is részesei a motorsportnak.

A tulajdonosok a 80-as, 90-es években szerettek bele a rali világába. Abban az időszakban, amikor olyan klasszisok versenyeztek, mint McRae, Makinen, Burns, Auriol, Sainz, Kankkunen. A márka nevét is a brit raliversenyzésben nagyon különleges szakasz helyszínéről, a Kielder erdőről kapta. Egy olyan helyről, amely hihetetlen emlékeket és érzelmeket idéz fel a 80-as és a 90-es évek RAC futamainak történetében. 

Ma pedig a raliautók kerekeinek forgásához, illetve a helyszíni szerelési feladatok elvégzéséhez szükséges berendezések egy részét már a KIELDER szállítja.

A KIELDER termékeinek eredete egyszerű: a tulajdonosok által korábban a vezető márkák számára végzett eszközfejlesztés során szerzett több évtizedes tapasztalatokra támaszkodva a cég most saját csapata és a hasonlóan gondolkodó szakemberek számára gyárt profi gépeket és szerszámokat.

Filozófiájuk: "Gyakorlatiasak vagyunk és ügyfeleinkhez hasonlóan határozottan igényt tartunk a jól megépített gépekre, megbízható szerszámokra, amelyek elvégzik a feladatukat. És ami még fontosabb, hogy mindezt olyan áron, amit mindannyian megengedhetünk magunknak."

 

A KIELDER 3 év garanciát vállal a gépekre, 12 hónapot az akkumulátorokra és kevés kivétellel élettartam garanciát ad a kéziszerszámokra és dugókulcsokra. Részletek a garanciaszabályzatban.

   

 

 

 

RENDELÉSRE
Részletek

A KIELDER KWT-012 egy súrlódásmentes, kefe nélküli digitális motorral és kiváló minőségű Li-Ion akkumulátorokkal hajtott ½” négyszög kihajtással rendelkező ütvecsavarozó. A digitális motor professzionális kategóriájú, a már említett súrlódásmentes működésen túlmenően optimalizálja az energiaellátást meghosszabbítva ezzel az akkumulátor élettartamát. Piacvezető teljesítmény-tömeg aránnyal rendelkezik – a 700 Nm nyomatékhoz mindössze 2,2 kg tömeg tartozik 4,0 Ah-s akkumulátorral felszerelve. A magas nyomatékértékhez magas ütésszám is kapcsolódik, amely 3.250 ütés/perc. Mérete meglehetősen kompakt, a fejhossz mindössze 172 mm, így jól használható a szűkebb helyeken is. Ideális a professzionális autószerelő, gumis és gépszereléssel foglalkozó műhelyek számára. Nagy teherbírású szerszám, komoly teljesítménnyel a kerékanyák húzásához vagy lazításához, illetve a makacsabb (pl. összerozsdásodott) csavarkötésekkel való munkákhoz. Változtatható sebességű gép, illetve az alacsony /  magas nyomatéktartomány között átkapcsolható az optimális húzási folyamat érdekében. A beállított nyomaték elérésekor egy elektronikusan szabályozott fék állítja meg a forgást szinte azonnal. A kényelmes használatról az ergonomikusan kialakított, puha fogású markolat gondoskodik. Az akkuk kompatibilisek a KIELDER TYPE18 18V feszültséggel működő lítiumion akkumulátor rendszerével.

 

A KIELDER KWT-012-15EU készlet tartalma:

- 1 db KIELDER KWT-012 akkus ütvecsavarozó, max. 700 Nm nyomaték

- 1 db 18V 5.0 Ah kapacitású akkumulátor

- akkumulátor töltő

- szivacsbetétes koffer

Adatok
Cikkszám
KWT-012-15EU
FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A gépet közvetlenül a gyártótól rendeljük, így a szállítási határidőt a tőlük kapott aktuális készletinformáció alapján tudjuk Önnek megadni.

Amennyiben a gép a rendelés időpontjában elérhető a gyártónál, a szállítási határidő kb. 10 munkanap. Ha nem elérhető, akkor a pontos szállítási határidő miatt felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve külön, e-mailben is elküldjük Önnek. Így ezen információ alapján Ön dönthet, hogy fenntartja a rendelést, vagy törölteti azt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!