Gépek és eszközök az ipari karbantartás és járműjavítás számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ KÉSZLET - KWT-002-03EU (1 db akkus ütvecsavarozó 430 Nm nyomatékkal + 1 db 4.0 Ah akkumulátor + töltő)

KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ KÉSZLET - KWT-002-03EU (1 db akkus ütvecsavarozó 430 Nm nyomatékkal  + 1 db 4.0 Ah akkumulátor + töltő)
KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ KÉSZLET - KWT-002-03EU (1 db akkus ütvecsavarozó 430 Nm nyomatékkal  + 1 db 4.0 Ah akkumulátor + töltő)
KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ KÉSZLET - KWT-002-03EU (1 db akkus ütvecsavarozó 430 Nm nyomatékkal  + 1 db 4.0 Ah akkumulátor + töltő)
KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ KÉSZLET - KWT-002-03EU (1 db akkus ütvecsavarozó 430 Nm nyomatékkal  + 1 db 4.0 Ah akkumulátor + töltő)

A KIELDER rendszer összes eleme a motorsport világa által inspirált gondos, minden szempont figyelembevételével végigvitt tervezés eredményként jött létre. A szerszámokat a mechanikus mozgások és a belső égésű motorok szerelmesei fejlesztették ki, akik maguk is részesei a motorsportnak.

A tulajdonosok a 80-as, 90-es években szerettek bele a rali világába. Abban az időszakban, amikor olyan klasszisok versenyeztek, mint McRae, Makinen, Burns, Auriol, Sainz, Kankkunen. A márka nevét is a brit raliversenyzésben nagyon különleges szakasz helyszínéről, a Kielder erdőről kapta. Egy olyan helyről, amely hihetetlen emlékeket és érzelmeket idéz fel a 80-as és a 90-es évek RAC futamainak történetében. 

Ma pedig a raliautók kerekeinek forgásához, illetve a helyszíni szerelési feladatok elvégzéséhez szükséges berendezések egy részét már a KIELDER szállítja.

A KIELDER termékeinek eredete egyszerű: a tulajdonosok által korábban a vezető márkák számára végzett eszközfejlesztés során szerzett több évtizedes tapasztalatokra támaszkodva a cég most saját csapata és a hasonlóan gondolkodó szakemberek számára gyárt profi gépeket és szerszámokat.

Filozófiájuk: "Gyakorlatiasak vagyunk és ügyfeleinkhez hasonlóan határozottan igényt tartunk a jól megépített gépekre, megbízható szerszámokra, amelyek elvégzik a feladatukat. És ami még fontosabb, hogy mindezt olyan áron, amit mindannyian megengedhetünk magunknak."

 

A KIELDER 3 év garanciát vállal a gépekre, 12 hónapot az akkumulátorokra és kevés kivétellel élettartam garanciát ad a kéziszerszámokra és dugókulcsokra. Részletek a garanciaszabályzatban.

   

 

430 Nm nyomatékkal történő lazítás 19 másodperc alatt:

 

RENDELÉSRE
Részletek

A súrlódásmentes működést biztosító, finom futású, precíziós felépítésű digitális, kefe nélküli motorral és kiváló minőségű 18 V-os Li-Ion akkumulátorokkal működő KIELDER KWT-002 1/2" ütvecsavarozó nagy nyomatékot (430 Nm) biztosít kompakt méretben (mindössze 152 mm hosszú), max. 3.250 percenkénti ütésszám mellett. A KIELDER  G-Square+ technológiája maximális teljesítményleadást biztosít a csúcsnyomaték gyorsabb elérése érdekében. Mindössze 1,7 kg-os súlyával (a 4,0 Ah-s akkumulátorral együtt) jól kiegyensúlyozott, kényelmesen kezelhető gép még a szűk / kényelmetlenül hozzáférhető helyeken is.

Ideális a professzionális autószerelő, gumis és gépszereléssel foglalkozó műhelyek számára. Nagy teherbírású szerszám, ideális teljesítménnyel a személygépkocsik kerékanyáinak húzásához vagy lazításához.

A beállított nyomaték elérésekor egy elektronikusan szabályozott fék állítja meg a forgást szinte azonnal. A kényelmes használatról az ergonomikusan kialakított, puha fogású markolat gondoskodik. Az akkuk kompatibilisek a KIELDER TYPE18 18V feszültséggel működő lítiumion akkumulátor rendszerével.

 

A KIELDER KWT-002-03EU készlet tartalma:

- 1 db KIELDER KWT-002 akkus ütvecsavarozó, max. 350 Nm nyomaték

- 1 db 18V 4.0 Ah kapacitású akkumulátor

- akkumulátor töltő

- szivacsbetétes koffer

- 3 év garancia a gépre / 12 hónap az akkumulátorra

Adatok
Cikkszám
KWT-002-03EU
FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A gépet közvetlenül a gyártótól rendeljük, így a szállítási határidőt a tőlük kapott aktuális készletinformáció alapján tudjuk Önnek megadni.

Amennyiben a gép a rendelés időpontjában elérhető a gyártónál, a szállítási határidő kb. 10 munkanap. Ha nem elérhető, akkor a pontos szállítási határidő miatt felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve külön, e-mailben is elküldjük Önnek. Így ezen információ alapján Ön dönthet, hogy fenntartja a rendelést, vagy törölteti azt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!