Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gépek és eszközök a jármű- és gépjavítás, a motorsport és az ipari karbantartás számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ KÉSZLET [1] - 3/4"

KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ KÉSZLET [1] - 3/4"
KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ KÉSZLET [1] - 3/4"
KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ KÉSZLET [1] - 3/4"
KIELDER AKKUS ÜTVECSAVAROZÓ KÉSZLET [1] - 3/4"

A KIELDER KWT-085-32EU típusú készlet tartalma:

 • 1 db KIELDER KWT-085 akkus ütvecsavarozó
 • 2 db KIELDER TYPE18 18V 5.0 Ah akkumulátor
 • 1 db akkumulátortöltő
 • 1 db professzionális tárolókoffer

 

A KIELDER KWT-085 akkus ütvecsavarozó műszaki adatai:

 • kihajtás: 3/4" négyszög
 • maximális nyomaték: 1.970 Nm
 • beállítható nyomatékértékek: 1.250 Nm / 864 Nm / 432 Nm
 • szerszám hossza: 197 mm
 • súly (5.0 Ah akkumulátorral): 3.4 kg
 • motor: professzionális minőségű, súrlódásmentes digitális, kefe nélküli motor
 • meghajtás: teljesen fémből készült hajtómű
 • fordulatszám: 0-660 / 1.320 / 2.000 rpm
 • ütésszám: 0-2.200 ütés/perc
 • rezgésszint: 13.0 m/s2
 • kompatibilis a KIELDER TYPE18 18V Li-ion akkumulátor rendszerével

 

A KIELDER TYPE18 18V 5.0Ah akkumulátor műszaki adatai:

 • feszültség: 18V
 • akkumulátor típusa: lítium-ion
 • töltési idő: 90 perc (teljesen lemerült állapotból kiindulva)
 • kapacitás: 90 Wh
 • súly: 0.7 kg

A kiváló minőségű, 18 V-os Li-ion cellák maximalizálják az üzemidőt és megbízható, stabil teljesítményt nyújtanak. Egy feltöltött akkumulátor 12 hónapig tartja a töltöttségét használat nélkül, és nincs memóriahatás az esetleges részleges töltésből adódóan.

A KIELDER TYPE18 akkumulátor és a szerszám elektronikája szinkronizált az áramfelvétel és a teljesítmény leadásának optimalizálása érdekében. Ledes töltöttségi szintjelzővel és gyorskioldó gombbal rendelkezik a szerszámból való egyszerű eltávolításhoz.

 

Garancia:

3 év gyártóművi garancia a gépre és 12 hónap az akkumulátorokra a KIELDER-nél történő regisztráció esetén. További részletek a garanciaszabályzatban.

 

A KIELDER KWT-085-36 egy professzionális, ultra nagy nyomatékú ütvecsavarozó, amely max. 1.250 Nm nyomatékkal való meghúzásra és max. 1.970 Nm lazítási nyomatékra képes. Ideális az erősen korrodált anyák, illetve komolyabb nyomatékkal meghúzott kötések meglazításához. Az ipari, robusztus kialakítás alkalmassá teszi a legnagyobb igénybevétellel járó alkalmazásokhoz a személy- és tehergépkocsik, a nehézgépjárművek, a mezőgazdasági gépek szereléséhez, javításához.

Professzionális minőségű, súrlódásmentes, digitális, kefe nélküli motorral működik, amely optimalizálja az üzemidőt és a teljesítményt. A gép 3 nyomaték- és fordulatszám beállítással (magas / közepes / alacsony), valamint változtatható fordulatszámú indítóbillentyűvel, illetve forgásirányváltóval rendelkezik. Komoly elektronikus fékkel készült, amely szinte azonnali megállást biztosít. A markolatot ergonomikus, puha gumiborítással látták el, amely kényelmesebb használatot tesz lehetővé.

A gép a KIELDER G-Square technológiával rendelkezik a csúcsnyomaték lehető leggyorsabb eléréséhez.

Nincs raktáron
RENDELÉSRE
Részletek

A KIELDER rendszer összes eleme a motorsport által inspirált gondos, minden szempont figyelembevételével végigvitt tervezés eredményként jött létre. A szerszámokat a mechanikus mozgások és a belsőégésű motorok szerelmesei fejlesztették ki, akik a mai napig maguk is részesei a motorsportnak.

A tulajdonosok a 80-as, 90-es években szerettek bele a rali világába. Abban az időszakban, amikor olyan klasszisok versenyeztek, mint McRae, Mäkinen, Burns, Auriol, Sainz vagy Kankkunen. A márka nevét is a brit raliversenyzésben nagyon különleges szakasz helyszínéről, a Kielder erdőről kapta. Egy olyan helyről, amely hihetetlen emlékeket és érzelmeket idéz fel a 80-as és a 90-es évek RAC futamainak történetében. 

A KIELDER termékeinek eredete egyszerű: a tulajdonosok által korábban a vezető márkák számára végzett eszközfejlesztés során szerzett több évtizedes tapasztalatokra támaszkodva a cég most a hasonlóan gondolkodó szakemberek számára gyárt profi gépeket és szerszámokat. A ügyfélkör az autószerelőkből, gépszerelőkből, mezőgazdaságigép-szerelőkből és az iparban előforduló szerelési feladatokat végző szakemberek köréből kerül ki. De a fentieken túlmenően a KIELDER szállítja számos brit ralicsapatnak a raliautókhoz kapcsolódó, műhelyben vagy helyszínen, szervizparkban elvégzendő szerelési feladatokhoz szükséges berendezések egy részét.

Filozófiájuk: "Gyakorlatiasak vagyunk és ügyfeleinkhez hasonlóan határozottan igényt tartunk a jól megépített gépekre, megbízható szerszámokra, amelyek elvégzik a feladatukat. És ami még fontosabb, hogy mindezt olyan áron, amit mindannyian megengedhetünk magunknak."

A KIELDER rendszer gépei olyan gyakorlati tudás alapján kerültek kifejlesztésre, ami nem áll rendelkezére az íróasztal mellett - kizárólag a gyakorlatban, a garázsban, a műhelyben vagy szervizparkban lehet megszerezni. Ebből adódóan az adott felhasználási célnak eszközeink minden gyakorlati szempontot figyelembe véve tökéletesen megfelelnek.

A tervezés gondossága kiterjedt az akkumulátorokra is. Bármely KIELDER gép teljesen kompatibilis bármelyik 18V feszültségű TYPE18 akkumulátorral. A 18 V feszültségű, többféle kapacitású akkumulátorokból álló rendszer tökéletes megoldást és rugalmasságot nyújt a KIELDER által gyártott összes gép üzemeltetéséhez.

Fontos, hogy a TYPE18 akkumulátor kialakításon soha nem módosítanak, ami azt jelenti, hogy minden KIELDER 18 V-os szerszám, akár régi, akár új, bármelyik KIELDER TYPE18 típusú akkumulátorral működtethető:

 

               

 

A KIELDER 3 év garanciát vállal a komplett gépekre, 12 hónapot az akkumulátorokra és kevés kivétellel élettartam garanciát ad a kéziszerszámokra és dugókulcsokra. Egyes tételek 12 hónap garaciával kerülnek szállításra, ezt az adott terméknél egyértelműen jelezzük. További részletek a garanciaszabályzatban.

   

 

Ahogy írtunk fentebb, a motorsportban (is) otthon vagyunk:

                

Adatok
Cikkszám
KWT-085-32EU_5060441196545
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!