Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gépek és eszközök a jármű- és gépjavítás, a motorsport és az ipari karbantartás számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

KIELDER AKKUS SAROKCSISZOLÓ GÉPTEST [AKKUMULÁTOR NÉLKÜL]

KIELDER AKKUS SAROKCSISZOLÓ GÉPTEST [AKKUMULÁTOR NÉLKÜL]
KIELDER AKKUS SAROKCSISZOLÓ GÉPTEST [AKKUMULÁTOR NÉLKÜL]
KIELDER AKKUS SAROKCSISZOLÓ GÉPTEST [AKKUMULÁTOR NÉLKÜL]

A KIELDER KWT-013-06 típusú készlet tartalma:

 • 1 db KIELDER KWT-013 akkus sarokcsiszoló akkumulátor, töltő és professzionális tárolókoffer nélkül

 

A KIELDER KWT-013 akkus sarokcsiszoló műszaki adatai:

 • max. átmérő: 115 mm / 4-1/2"
 • teljesítmény: 800 W
 • kihajtás mérete: M14
 • szerszám hossza: 370 mm
 • súly (5.0 Ah akkumulátorral): 2.3 kg
 • motor: professzionális minőségű, súrlódásmentes digitális, kefe nélküli motor
 • meghajtás: teljesen fémből készült hajtómű
 • fordulatszám: 4.500 - 8.000 rpm
 • fordulatszám fokozatok száma: 5
 • rezgésszint: <3.0 m/s2
 • kompatibilis a KIELDER TYPE18 18V Li-ion akkumulátor rendszerével

 

Garancia:

3 év gyártóművi garancia a gépre és 12 hónap az akkumulátorokra a KIELDER-nél történő regisztráció esetén. További részletek a garanciaszabályzatban.

 

 

A KIELDER KWT-013 sarokcsiszolója súrlódásmentes, digitális, kefe nélküli motorral és nagy teljesítményű elektronikával készült a legkülönbözőbb anyagok szakszerű csiszolásához és vágásához.

Az egész gép kialakítása és tudása különleges a piacon kapható akkus sarokcsiszolókhoz képest. 

Sokoldalú és kiváló elektronikus vezérlése lehetővé teszi a változó fordulatszámmal történő használatot öt, külön kapcsolható beállításon keresztül 4500 - 8000 fordulat/perc között.

Nagy teherbírású konstrukció, fémből készült fogaskerekekkel és tartós alumíniumöntvény fejjel. A robusztus kialakítás ellenére könnyű és kompakt; mindössze 370 mm hosszú,  köszönhetően a 90º-ban elfordított akkumulátor pozíciónak.

Reteszelt indítóbillentyúvel működtethető a véletlenszerű indítás elkerülése érdekében.

A gép fokozatmentesen beállítható, excenteres gyorskioldóval ellátott védőburkolattal és kiegészítő fogantyúval rendelkezik, amely a bármelyik oldalra felerősíthető a kezelő választása szerint.

Optimális teljesítményt és hosszú üzemidőt nyújt az 5.0 Ah-s akkumulátorral, jellemzően 20-22 perces folyamatos működés biztosítható egy teljes feltöltéssel.

Kompatibilis a 115 mm-es csiszolóanyagokkal, szabványos M14-es orsómenetes kihajtással.

Túlterhelésvédelmi rendszer került beépítésre a hosszabb élettartam és akkumulátor-üzemidő érdekében.

A csiszolóanyag cseréje külön szerszám nélkül történik - nincs szükség csavar- vagy flexkulcsra, egyedi megoldással csak kézzel kell meghúzni a korongrögzítő anyát.

A professzionális minőségű digitális kefe nélküli motor sima, súrlódásmentes működést biztosít, meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát és optimalizálja az energiaellátást.

Kompatibilis a KIELDER TYPE18 18v Li-ion akkumulátor rendszerrel. Az optimális teljesítmény és üzemidő érdekében 2 db KIELDER TYPE18 5.0 Ah akkumulátor használatát javasoljuk. Az akkuk az akku nélkül szállított gépek esetében külön rendelendők.

RENDELÉSRE
Részletek

A KIELDER rendszer összes eleme a motorsport által inspirált gondos, minden szempont figyelembevételével végigvitt tervezés eredményként jött létre. A szerszámokat a mechanikus mozgások és a belsőégésű motorok szerelmesei fejlesztették ki, akik a mai napig maguk is részesei a motorsportnak.

A tulajdonosok a 80-as, 90-es években szerettek bele a rali világába. Abban az időszakban, amikor olyan klasszisok versenyeztek, mint McRae, Mäkinen, Burns, Auriol, Sainz vagy Kankkunen. A márka nevét is a brit raliversenyzésben nagyon különleges szakasz helyszínéről, a Kielder erdőről kapta. Egy olyan helyről, amely hihetetlen emlékeket és érzelmeket idéz fel a 80-as és a 90-es évek RAC futamainak történetében. 

A KIELDER termékeinek eredete egyszerű: a tulajdonosok által korábban a vezető márkák számára végzett eszközfejlesztés során szerzett több évtizedes tapasztalatokra támaszkodva a cég most a hasonlóan gondolkodó szakemberek számára gyárt profi gépeket és szerszámokat. A ügyfélkör az autószerelőkből, gépszerelőkből, mezőgazdaságigép-szerelőkből és az iparban előforduló szerelési feladatokat végző szakemberek köréből kerül ki. De a fentieken túlmenően a KIELDER szállítja számos brit ralicsapatnak a raliautókhoz kapcsolódó, műhelyben vagy helyszínen, szervizparkban elvégzendő szerelési feladatokhoz szükséges berendezések egy részét.

Filozófiájuk: "Gyakorlatiasak vagyunk és ügyfeleinkhez hasonlóan határozottan igényt tartunk a jól megépített gépekre, megbízható szerszámokra, amelyek elvégzik a feladatukat. És ami még fontosabb, hogy mindezt olyan áron, amit mindannyian megengedhetünk magunknak."

A KIELDER rendszer gépei olyan gyakorlati tudás alapján kerültek kifejlesztésre, ami nem áll rendelkezére az íróasztal mellett - kizárólag a gyakorlatban, a garázsban, a műhelyben vagy szervizparkban lehet megszerezni. Ebből adódóan az adott felhasználási célnak eszközeink minden gyakorlati szempontot figyelembe véve tökéletesen megfelelnek.

A tervezés gondossága kiterjedt az akkumulátorokra is. Bármely KIELDER gép teljesen kompatibilis bármelyik 18V feszültségű TYPE18 akkumulátorral. A 18 V feszültségű, többféle kapacitású akkumulátorokból álló rendszer tökéletes megoldást és rugalmasságot nyújt a KIELDER által gyártott összes gép üzemeltetéséhez.

Fontos, hogy a TYPE18 akkumulátor kialakításon soha nem módosítanak, ami azt jelenti, hogy minden KIELDER 18 V-os szerszám, akár régi, akár új, bármelyik KIELDER TYPE18 típusú akkumulátorral működtethető:

 

               

 

A KIELDER 3 év garanciát vállal a komplett gépekre, 12 hónapot az akkumulátorokra és kevés kivétellel élettartam garanciát ad a kéziszerszámokra és dugókulcsokra. Egyes tételek 12 hónap garaciával kerülnek szállításra, ezt az adott terméknél egyértelműen jelezzük. További részletek a garanciaszabályzatban.

   

 

Ahogy írtunk fentebb, a motorsportban (is) otthon vagyunk:

                

 

Adatok
Cikkszám
KWT-013-06_5060441194183
FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A gépet közvetlenül a gyártótól, a KIELDER WT Ltd-től rendeljük, így a szállítási határidőt a tőlük kapott aktuális készletinformáció alapján tudjuk Önnek megadni.

Amennyiben a gép a rendelés időpontjában elérhető a gyártónál, a szállítási határidő kb. 1-2 hét. Ha nem elérhető, akkor a pontos szállítási határidő miatt felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve külön, e-mailben is elküldjük Önnek. Így ezen információ alapján Ön dönthet, hogy fenntartja a rendelést, vagy törölteti azt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek