Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gépek és eszközök a jármű- és gépjavítás, az ipari karbantartás és a motorsport számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

KIELDER AKKUS RACSNISKULCS GÉPTEST [AKKUMULÁTOR NÉLKÜL]

KIELDER AKKUS RACSNISKULCS GÉPTEST [AKKUMULÁTOR NÉLKÜL]
KIELDER AKKUS RACSNISKULCS GÉPTEST [AKKUMULÁTOR NÉLKÜL]
KIELDER AKKUS RACSNISKULCS GÉPTEST [AKKUMULÁTOR NÉLKÜL]

A KIELDER KWT-010-16 típusú készlet tartalma:

  • 1 db KIELDER KWT-010 akkus racsnis csavarozógép akkumulátor, töltő és professzionális tárolókoffer nélkül

 

A KIELDER KWT-010 akkus racsnis csavarozógép műszaki adatai:

  • kihajtás: 3/8" négyszög
  • maximális nyomaték: 60 Nm
  • szerszám hossza: 340 mm
  • súly (2.0 Ah akkumulátorral): 1.25 kg
  • motor: professzionális minőségű, súrlódásmentes digitális, kefe nélküli motor
  • meghajtás: teljesen fémből készült hajtómű
  • fordulatszám: 0-200 rpm
  • rezgésszint: <3.0 m/s2
  • kompatibilis a KIELDER TYPE18 18V Li-ion akkumulátor rendszerével

 

Garancia:

3 év gyártóművi garancia a gépre és 12 hónap az akkumulátorokra a KIELDER-nél történő regisztráció esetén. További részletek a garanciaszabályzatban.

 

 

A KIELDER KWT-010 egy könnyű, 3/8"-os kihajtással és 60 Nm nyomatékkal rendelkező akkus racsniskulcs. Gyorsítja az összeszerelési/ szétszerelési folyamatot, hosszabbított és erősített fejkialakítással rendelkezik a szűkebb helyekhez való könnyebb hozzáférés miatt. Robusztus racsnis mechanizmussal került beépítésre, a jobb és balforgás külön kapcsolható. Az indítóbillentyű reteszelhető, változtatható sebességű. A markolat teljesen gumi borítású a kényelmes használat érdekében.

Könnyű, kiegyensúlyozott érzés és kényelmes használat - mindössze 1.25 kg, 2.0 Ah akkumulátorral felszerelve.

A szerszám az akkumulátortalapzaton függőlegesen felállítható/tárolható.

Kihajtás mérete
3/8" négyszög
Maximális nyomaték
60 Nm
Akkumulátor
nincs - csak gép, akku nélkül
Szerszámház anyaga
ABS + acél
Súly
1,25 kg
Hossz
340 mm
RENDELÉSRE
Részletek

A KIELDER rendszer összes eleme a motorsport által inspirált gondos, minden szempont figyelembevételével végigvitt tervezés eredményként jött létre. A szerszámokat a mechanikus mozgások és a belsőégésű motorok szerelmesei fejlesztették ki, akik a mai napig maguk is részesei a motorsportnak.

A tulajdonosok a 80-as, 90-es években szerettek bele a rali világába. Abban az időszakban, amikor olyan klasszisok versenyeztek, mint McRae, Mäkinen, Burns, Auriol, Sainz vagy Kankkunen. A márka nevét is a brit raliversenyzésben nagyon különleges szakasz helyszínéről, a Kielder erdőről kapta. Egy olyan helyről, amely hihetetlen emlékeket és érzelmeket idéz fel a 80-as és a 90-es évek RAC futamainak történetében. 

A KIELDER termékeinek eredete egyszerű: a tulajdonosok által korábban a vezető márkák számára végzett eszközfejlesztés során szerzett több évtizedes tapasztalatokra támaszkodva a cég most a hasonlóan gondolkodó szakemberek számára gyárt profi gépeket és szerszámokat. A ügyfélkör az autószerelőkből, gépszerelőkből, mezőgazdaságigép-szerelőkből és az iparban előforduló szerelési feladatokat végző szakemberek köréből kerül ki. De a fentieken túlmenően a KIELDER szállítja számos brit ralicsapatnak a raliautókhoz kapcsolódó, műhelyben vagy helyszínen, szervizparkban elvégzendő szerelési feladatokhoz szükséges berendezések egy részét.

Filozófiájuk: "Gyakorlatiasak vagyunk és ügyfeleinkhez hasonlóan határozottan igényt tartunk a jól megépített gépekre, megbízható szerszámokra, amelyek elvégzik a feladatukat. És ami még fontosabb, hogy mindezt olyan áron, amit mindannyian megengedhetünk magunknak."

A KIELDER rendszer gépei olyan gyakorlati tudás alapján kerültek kifejlesztésre, ami nem áll rendelkezére az íróasztal mellett - kizárólag a gyakorlatban, a garázsban, a műhelyben vagy szervizparkban lehet megszerezni. Ebből adódóan az adott felhasználási célnak eszközeink minden gyakorlati szempontot figyelembe véve tökéletesen megfelelnek.

A tervezés gondossága kiterjedt az akkumulátorokra is. Bármely KIELDER gép teljesen kompatibilis bármelyik 18V feszültségű TYPE18 akkumulátorral. A 18 V feszültségű, többféle kapacitású akkumulátorokból álló rendszer tökéletes megoldást és rugalmasságot nyújt a KIELDER által gyártott összes gép üzemeltetéséhez.

Fontos, hogy a TYPE18 akkumulátor kialakításon soha nem módosítanak, ami azt jelenti, hogy minden KIELDER 18 V-os szerszám, akár régi, akár új, bármelyik KIELDER TYPE18 típusú akkumulátorral működtethető:

 

               

 

A KIELDER 3 év garanciát vállal a komplett gépekre, 12 hónapot az akkumulátorokra és kevés kivétellel élettartam garanciát ad a kéziszerszámokra és dugókulcsokra. Egyes tételek 12 hónap garaciával kerülnek szállításra, ezt az adott terméknél egyértelműen jelezzük. További részletek a garanciaszabályzatban.

   

 

Ahogy írtunk fentebb, a motorsportban (is) otthon vagyunk:

                

Adatok
Cikkszám
KWT-010-16_5060441194329
FONTOS SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A gépet közvetlenül a gyártótól, a KIELDER WT Ltd-től rendeljük, így a szállítási határidőt a tőlük kapott aktuális készletinformáció alapján tudjuk Önnek megadni.

Amennyiben a gép a rendelés időpontjában elérhető a gyártónál, a szállítási határidő kb. 1-2 hét. Ha nem elérhető, akkor a pontos szállítási határidő miatt felvesszük Önnel a kapcsolatot, illetve külön, e-mailben is elküldjük Önnek. Így ezen információ alapján Ön dönthet, hogy fenntartja a rendelést, vagy törölteti azt.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek