Gépek és eszközök az ipari karbantartás és járműjavítás számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

KIELDER AKKUS RACSNISKULCS 3/8" KIHAJTÁS, 60 NM NYOMATÉK (1 db racsiskulcs akku és töltő nélkül)

KIELDER AKKUS RACSNISKULCS 3/8" KIHAJTÁS, 60 NM NYOMATÉK (1 db racsiskulcs akku és töltő nélkül)
KIELDER AKKUS RACSNISKULCS 3/8" KIHAJTÁS, 60 NM NYOMATÉK (1 db racsiskulcs akku és töltő nélkül)
KIELDER AKKUS RACSNISKULCS 3/8" KIHAJTÁS, 60 NM NYOMATÉK (1 db racsiskulcs akku és töltő nélkül)

A KIELDER rendszer összes eleme a motorsport világa által inspirált gondos, minden szempont figyelembevételével végigvitt tervezés eredményként jött létre. A szerszámokat a mechanikus mozgások és a belső égésű motorok szerelmesei fejlesztették ki, akik maguk is részesei a motorsportnak.

A tulajdonosok a 80-as, 90-es években szerettek bele a rali világába. Abban az időszakban, amikor olyan klasszisok versenyeztek, mint McRae, Makinen, Burns, Auriol, Sainz vagy Kankkunen. A márka nevét is a brit raliversenyzésben nagyon különleges szakasz helyszínéről, a Kielder erdőről kapta. Egy olyan helyről, amely hihetetlen emlékeket és érzelmeket idéz fel a 80-as és a 90-es évek RAC futamainak történetében. 

Ma pedig a raliautókhoz kapcsolódó, műhelyben vagy helyszínen elvégzendő szerelési feladatokhoz szükséges berendezések egy részét a legtöbb brit ralicsapatnak a KIELDER szállítja.

A KIELDER termékeinek eredete egyszerű: a tulajdonosok által korábban a vezető márkák számára végzett eszközfejlesztés során szerzett több évtizedes tapasztalatokra támaszkodva a cég most saját csapata és a hasonlóan gondolkodó szakemberek számára gyárt profi gépeket és szerszámokat.

Filozófiájuk: "Gyakorlatiasak vagyunk és ügyfeleinkhez hasonlóan határozottan igényt tartunk a jól megépített gépekre, megbízható szerszámokra, amelyek elvégzik a feladatukat. És ami még fontosabb, hogy mindezt olyan áron, amit mindannyian megengedhetünk magunknak."

 

A KIELDER 3 év garanciát vállal a komplett gépekre, 12 hónapot az akkumulátorokra és kevés kivétellel élettartam garanciát ad a kéziszerszámokra és dugókulcsokra. Egyes tételek 12 hónap garaciával kerülnek szállításra, ezt az adott terméknél egyértelműen jelezzük. További részletek a garanciaszabályzatban.

   

RENDELÉSRE
Részletek

A KIELDER KWT-010 egy könnyű, 3/8"-os kihajtással és 60 Nm nyomatékkal rendelkező akkus racsniskulcs. Gyorsítja az összeszerelési/ szétszerelési folyamatot, hosszabbított és erősített fejkialakítással rendelkezik a szűkebb helyekhez való könnyebb hozzáférés miatt. Robusztus racsnis mechanizmussal került beépítésre, a jobb és balforgás külön kapcsolható. Az indítóbillentyű reteszelhető, változtatható sebességű. A markolat teljesen gumi borítású a kényelmes használat érdekében.

Könnyű, kiegyensúlyozott érzés és kényelmes használat - mindössze 1,25 kg, 2,0 Ah-s akkumulátorral felszerelve.

A szerszám az akkumulátortalapzaton függőlegesen felállítható/tárolható.

Kompatibilis a Kielder TYPE18 18v Li-ion akkumulátor rendszerrel.

A készlet tartalma:

- 1 db KIELDER KWT-010 racsniskulcs akku és töltő nélkül

Adatok
Cikkszám
KWT-010-16
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!