Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Gépek és eszközök a jármű- és gépjavítás, az ipari karbantartás és a motorsport számára

Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

KIELDER AKKUS FÚRÓ-CSAVAROZÓ KÉSZLET [2]

KIELDER AKKUS FÚRÓ-CSAVAROZÓ KÉSZLET [2]
KIELDER AKKUS FÚRÓ-CSAVAROZÓ KÉSZLET [2]
KIELDER AKKUS FÚRÓ-CSAVAROZÓ KÉSZLET [2]
KIELDER AKKUS FÚRÓ-CSAVAROZÓ KÉSZLET [2]
KIELDER AKKUS FÚRÓ-CSAVAROZÓ KÉSZLET [2]
KIELDER AKKUS FÚRÓ-CSAVAROZÓ KÉSZLET [2]

A KIELDER KWT-011-02EU típusú készlet tartalma:

 • 1 db KIELDER KWT-011 akkus fúró-csavarozógép
 • 2 db KIELDER TYPE18 18V 2.0 Ah akkumulátor
 • 1 db akkumulátortöltő
 • 4 db kobalt ötvözésű csigafúró 3, 4, 5, 6 mm méretben
 • 1 db professzionális tárolókoffer

 

A KIELDER KWT-011 akkus fúró-csavarozó műszaki adatai:

 • maximális nyomaték: 52 Nm
 • tokmány mérete: 13 mm (teljesen fémből készült, kulcs nélküli, 3 pofás kivitel)
 • nyomatékbeállítás: fúró üzemmódban 18 fokozatban lehetséges
 • max. furatátmérő acélba: 13 mm
 • max. furatátmérő fába: 38 mm
 • súly (2.0 Ah akkumulátorral): 1.3 kg
 • motor: professzionális minőségű, súrlódásmentes digitális, kefe nélküli motor
 • meghajtás: teljesen fémből készült hajtómű
 • fordulatszám fokozat 1: 0-400 rpm
 • fordulatszám fokozat 2: 0-1.600 rpm
 • rezgésszint: <3.0 m/s2
 • kompatibilis a KIELDER TYPE18 18V Li-ion akkumulátor rendszerével

 

A KIELDER TYPE18 18V 2.0Ah akkumulátor műszaki adatai:

 • feszültség: 18V
 • akkumulátor típusa: lítium-ion
 • töltési idő: 40 perc (teljesen lemerült állapotból kiindulva)
 • kapacitás: 36 Wh
 • súly: 0.35 kg

A kiváló minőségű, 18 V-os Li-ion cellák maximalizálják az üzemidőt és megbízható, stabil teljesítményt nyújtanak. Egy feltöltött akkumulátor 12 hónapig tartja a töltöttségét használat nélkül, és nincs memóriahatás az esetleges részleges töltésből adódóan.


A KIELDER TYPE18 akkumulátor és a szerszám elektronikája szinkronizált az áramfelvétel és a teljesítmény leadásának optimalizálása érdekében. Ledes töltöttségi szintjelzővel és gyorskioldó gombbal rendelkezik a szerszámból való egyszerű eltávolításhoz.

 

Garancia:

3 év gyártóművi garancia a gépre és 12 hónap az akkumulátorokra a KIELDER-nél történő regisztráció esetén. További részletek a garanciaszabályzatban.

 

 

 

A KIELDER KWT-011 egy tökéletesen kiegyensúlyozott, könnyű és kompakt fúrógép, amely kivételes teljesítményt nyújt a csavarok behajtásához vagy furatok készítéséhez akár kemény anyag esetén is.

Professzionális minőségű, súrlódásmentes, digitális, kefe nélküli motorral működik, amely maximalizálja az akkumulátor élettartamát, valamint optimalizálja az energiaellátást.

A gép elektronikus fékrendszerrel rendelkezik a szinte azonnali megállás érdekében. Robusztus fém tokmánnyal, 2 sfokozatú hajtással és változtatható sebességű indítóbillentyűvel tervezték a lehető legoptimálisabb használat miatt.

A markolatra egy, az azt teljesen körbeölelő, formázott gumiból készült burkolat került felszerelésre amely ergonomikus és kényelmes használatot biztosít. A beépített ledes megvilágítás pedig a szerszám aljáról ad fényt a munkához.

A gép maximális nyomatéka 52 Nm, amely 18 nyomatékbeállítási fokozaton keresztül jut el a kihajtáshoz akár csavarozó, akár fúró üzemmódban.

Erős és robusztus gép, mégis könnyű, mindössze 1.3 kg 2.0 Ah-s akkumulátorral felszerelve.

A 2 fokozatú, teljesen  fémből készült hajtómű megfelelően tartós, forgásirányváltóval, valamint változtatható fordulatszámú indítóbillenytűvel működtethető.

 

RENDELÉSRE
Részletek

A KIELDER rendszer összes eleme a motorsport által inspirált gondos, minden szempont figyelembevételével végigvitt tervezés eredményként jött létre. A szerszámokat a mechanikus mozgások és a belsőégésű motorok szerelmesei fejlesztették ki, akik a mai napig maguk is részesei a motorsportnak.

A tulajdonosok a 80-as, 90-es években szerettek bele a rali világába. Abban az időszakban, amikor olyan klasszisok versenyeztek, mint McRae, Mäkinen, Burns, Auriol, Sainz vagy Kankkunen. A márka nevét is a brit raliversenyzésben nagyon különleges szakasz helyszínéről, a Kielder erdőről kapta. Egy olyan helyről, amely hihetetlen emlékeket és érzelmeket idéz fel a 80-as és a 90-es évek RAC futamainak történetében. 

A KIELDER termékeinek eredete egyszerű: a tulajdonosok által korábban a vezető márkák számára végzett eszközfejlesztés során szerzett több évtizedes tapasztalatokra támaszkodva a cég most a hasonlóan gondolkodó szakemberek számára gyárt profi gépeket és szerszámokat. A ügyfélkör az autószerelőkből, gépszerelőkből, mezőgazdaságigép-szerelőkből és az iparban előforduló szerelési feladatokat végző szakemberek köréből kerül ki. De a fentieken túlmenően a KIELDER szállítja számos brit ralicsapatnak a raliautókhoz kapcsolódó, műhelyben vagy helyszínen, szervizparkban elvégzendő szerelési feladatokhoz szükséges berendezések egy részét.

Filozófiájuk: "Gyakorlatiasak vagyunk és ügyfeleinkhez hasonlóan határozottan igényt tartunk a jól megépített gépekre, megbízható szerszámokra, amelyek elvégzik a feladatukat. És ami még fontosabb, hogy mindezt olyan áron, amit mindannyian megengedhetünk magunknak."

A KIELDER rendszer gépei olyan gyakorlati tudás alapján kerültek kifejlesztésre, ami nem áll rendelkezére az íróasztal mellett - kizárólag a gyakorlatban, a garázsban, a műhelyben vagy szervizparkban lehet megszerezni. Ebből adódóan az adott felhasználási célnak eszközeink minden gyakorlati szempontot figyelembe véve tökéletesen megfelelnek.

A tervezés gondossága kiterjedt az akkumulátorokra is. Bármely KIELDER gép teljesen kompatibilis bármelyik 18V feszültségű TYPE18 akkumulátorral. A 18 V feszültségű, többféle kapacitású akkumulátorokból álló rendszer tökéletes megoldást és rugalmasságot nyújt a KIELDER által gyártott összes gép üzemeltetéséhez.

Fontos, hogy a TYPE18 akkumulátor kialakításon soha nem módosítanak, ami azt jelenti, hogy minden KIELDER 18 V-os szerszám, akár régi, akár új, bármelyik KIELDER TYPE18 típusú akkumulátorral működtethető:

 

               

 

A KIELDER 3 év garanciát vállal a komplett gépekre, 12 hónapot az akkumulátorokra és kevés kivétellel élettartam garanciát ad a kéziszerszámokra és dugókulcsokra. Egyes tételek 12 hónap garaciával kerülnek szállításra, ezt az adott terméknél egyértelműen jelezzük. További részletek a garanciaszabályzatban.

   

 

Ahogy írtunk fentebb, a motorsportban (is) otthon vagyunk:

                

Adatok
Cikkszám
KWT-011-02EU_5060441193728
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!