Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

CARPRO MICROSUEDE MIKROSZÁLAS KENDŐ 40x40 CM
CARPRO MICROSUEDE MIKROSZÁLAS KENDŐ 40x40 CM
1 480 Ft

CARPRO MICROSUEDE MIKROSZÁLAS KENDŐ 40x40 CM

A CarPro MICROSUEDE mikroszálas kendők egyedülállóan puhák, simák és kitűnő folyadékfelszívó képességgel rendelkeznek. Szerkezetüknél fogva alkamasak bármilyen bevonat egyenletes rétegben történő felvitelére. A CarPro nagyobbik applikátorblokkjával együtt tökéletes a nagy felületekre történő kerámiabevonat telepítésére (pl. tehergépkocsi, lakóautó, hajó, repülőgép).

A fentieken túlmenően a legjobb választás a digitáliis képernyők tisztítására, főleg azon egységek esetében, amelyeken egy gyárilag felvitt nano védőréteg található. Ezek a képenyők nem tisztíthatóak vegyi úton, mert a vegyszer a védőréteget károsítja, így ezen esetekben a CarPro MICROSUEDE tiszta vízzel együtt használva tökéletes eredményt ad.

 

Nem szöszölődő, ultra finom szövésű és simaságú kendő.

 

Mérete: 40 x 40 cm

Sűrűsége: nincs gyári adat

Összetétele: 70% poliészter, 30% poliamid

Szegély: nincs

Színe: narancs

Származási hely: Dél-Korea

Raktáron
1 480 Ft
Részletek

Kezelési javaslat:

1. Ha nagyon koszossá válik a kendő, áztassa be mikroszálas anyagokhoz való mosószerrel készült oldatba egy éjszakára.

2. Mielőtt mosógépbe tenné, nyomkodja ki az elszennyeződött mosóoldatot a kendőből, de NE CSAVARJA KI! A csavarás tönkreteszi a mikroszálakat.

3. Mossa ki géppel maximum 40 Celsius fokon, lehetőleg kímélő mosóprogrammal, mikroszálas anyagokhoz való mosószer használatával. Ne használjon semmi más mosószert pluszban (például öblítőt, fehérítőt, stb.).

Adatok
Cikkszám
CPMS40_CARPRO_MICROSUEDE_40x40_CM
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!