Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

ÚJ

ADBL YETI PEARL HOLAWESOME Aktívhab koncentrátum 500 ml

Az ADBL YETI PEARL Aktívhab koncentrátum az ADBL HolAwesome sorozatának tagja. A HolAwesome termékek palackjai hologramos címkét kapnak (ez a HolAwesome-ból a "Hol") megkülönböztetésül a standard sorozat készítményeitől.

Az Awesome pedig azt jelenti szó szerint, hogy fantasztikus - a gyakorlatban viszont egy már rendkívül sikeres termék továbbfejlesztett, még jobb változatát takarja.

 

Kiszerelés
500 ml
Felhasználás
Külső
Várható kiszállítás
2021.10.28
Nincs raktáron
2 595 Ft
Egységár: 5 190 Ft/l
Nincs raktáron
Részletek

Az ADBL YETI PEARL egy természetes pH-val rendelkező aktívhab, amely rendkívül hatékonyan távolítja el a felületről az olyan szennyeződéseket, mint a sár, por, rovarmaradványok és különféle fanedvek.

A különbség az ADBL YETI és az ADBL YETI PEARL között, hogy a PA habképzők esetében 50 ml hozzáadása elegendő 1 liter vízhez, illetve a kézi habosítók használata esetén elegendő az 1:500 hígítás (azaz kevesebb kell belőle az ADBL YETI-hez képest). Továbbá a képződött hab tejszerűbb (azaz kevésbé krémes) marad, ami lehetővé teszi a felületen a még jobb, még hatékonyabb szennyoldást. A folyékonyabb állag miatt hatékonyabban lazítja fel és emeli el a felületről a szennyeződést, viszont rendkívül jól tapad a függőleges felületeken.

 

Használata:

1. Készítse el az oldatot. PA habosító esetén 50 ml ADBL YETI PEARL szükséges       1 liter vízhez, illetve kézi habosító esetén 1:500 hígítási arány.

2. Permetezze / szórja fel az oldatot az autóra és hagyja hatni.

3. Pár perc múlva gondosan öblítse le, ne hagyja a habot a fényezésre száradni.

 

Javasoljuk az alábbi videó megtekintését használat előtt:

 

 

Adatok
Cikkszám
ADBL_YETI_PEARL_HOLAWESOME_500_ML
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!