Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

ADBL CERAMIC QD Fújható kerámia tartalmú gyorsfény 500 ml

ADBL CERAMIC QD Fújható kerámia tartalmú gyorsfény 500 ml
ADBL CERAMIC QD Fújható kerámia tartalmú gyorsfény 500 ml
ADBL CERAMIC QD Fújható kerámia tartalmú gyorsfény 500 ml
Könnyen és gyorsan felvihető kerámiafilm, ami ráadásul tartós? Az ADBL Ceramic QD
- nano-szilícium-dioxid tartalmú,
- páratlan tapadóképességű gyorsfény,
- extra könnyű használattal,
- bámulatos eredménnyel.
Karbantartja a már felületen lévő kerámiabevonatot (reloader), vagy ha még nincs a felületen, akkor egy vékony réteget képez. Majdnem ugyanúgy néz ki a fényezés a felvitel után, miintha applikátorral felvitt kerámiabevonat lenne az autón, azonban ez egy jóval olcsóbb technológia (bár erősen hasonló eredménnyel).

 

Kiszerelés
500 ml
Felhasználás
Külső
Várható kiszállítás
2021.10.20
Nincs raktáron
4 605 Ft
Egységár: 9 210 Ft/l
Nincs raktáron
Részletek

Az ADBL CERAMIC QD egy rendkívül egyszerűen használható termék, melynek alapja szilícium-polymerek nanoméretű részecskékkel. A magas nano-szilícium-dioxid tartalma miatt kiválóan tapad a felületen, legyen az fényezés / lakk, műanyag vagy üveg. Tökéletesen kitölti a kisebb fényezési / lakkhibákat és egyenletes fényű felületet képez. Használatával egy víztaszító réteget hozunk létre, amely réteg önmagában is felületvédő bevonatot ad.

 

Megjegyzés: az ADBL Ceramic QD nem azonos a felületre klasszikus módon, hosszabb előkészítés, polírozás után applikátorral felvihető,  majd a felületen kikeményedő ú.n. kerámiabevonatokkal. Ugyan mindkét anyag szilícium-polimer alapú (azaz semmi köze a szó szoros értelmében vett kerámiához), de mégsem ugyanaz. A felületre történő felvitele után viszont a fényezés kinézete erősen hasonló, de a az ADBL Ceramic QD tartóssága pár hónap az applikátorral felvitt bevonat 1.5-2 év tartósságával szemben. Viszont a két anyag (applikátorral felvitt kerámiabevonat és a Ceramic QD) árában, illetve a járulékos költségekben (munkadíj) óriási különbség van az ADBL Ceramic QD javára.

Adatok
Cikkszám
ADB000350_ADBL_CERAMIC_QD_500_ml
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Horváth Krisztián
2021.07.27
Kivalló termék ha gyorsan magas fényt akarunk elérni . Tényleg olyan a felület mint ahogy a leírasban van . Tartósságáról rgyenlőre nem tudok nyilatkozni , de batran ajánlom mindenkinek aki szereti az autóját