Kérdése van? Hívjon minket! +36209229955

ADBL APC Többcélú tisztítóKONCENTRÁTUM 5000 ml / 5 liter

Felhasználás: KONCENTRÁTUM, azaz a felhasználáshoz higítani kell, nem használatkész termék,  mint az universal cleaner-nek nevezett termékek.

A legerősebb szennyeződésekhez való higítás (1:4) esetén 2.5 liter tisztítófolyadék készíthető!

Ha a szennyeződés gyengébb, hígíthatod 1:8 arányban is, ekkor több mint 4 liter tisztítófolyadékot kaphatsz.

Általános célú tisztításra való, beleértve a zsíros, olajos szennyeződések, madárülülék, fagyanta / fanedv, bogármaradvány, fékpor eltávolítását is minden felületről, azaz kívül a fényezésről, üvegről és a műanyagokról. Belső térben is kiváló tisztítóhatása van a bőr, szövet (ülés, vagy ajtókárpit), műanyag és üveg felületeken.

Kiszerelés: 500 ml

Gyártó: ADBL

Származási hely: EU

Kiszerelés
5 000 ml
Felhasználás
Külső, belső
Várható kiszállítás
2021.10.28
Nincs raktáron
6 795 Ft
Egységár: 1 359 Ft/l
Nincs raktáron
Részletek

Az ADBL APC egy KONCENTRÁLT, sokoldalú tisztítófolyadék az autó külső és belső felületeinek tisztításához. Teljes mélységben behatol a szennyeződésbe és leválasztja a felületről. A speciális adalékok az oldatban tartják a már feloldott szennyeződést egy könnyen eltávolítható szuszpenziót képezve. A terméket felhasználáshoz hígitani kell. A hígítás aránya erős szennyeződés esetén 1:4, enyhébb szennyeződés eltávolításához pedig 1:8.

A különbség az ADBL APC és az ADBL APC PRO között:

Az ADBL APC egy kitűnő ár-érték arányú termék és remekül működik, ha a szennyeződés nem durva, például ha egy autókozmetikában a szolgáltatás normál árába beleférő takarításról van szó.

Az ADBL APC PRO a komolyabb kihívást jelentő munkákhoz való, a brutális koszhoz. Nagyobb koncentráció jellemzi, de emellett még mindig biztonságosan használható a különböző felületeken külső és belső takarításnál. Csak egy plusz tipp: polírozás után a paszta polírkorongból való eltávolítására / kimosására is kiváló!

Javasoljuk az alábbi videó megtekintését használat előtt:

Adatok
Cikkszám
ADB000003_ADBL_APC_5000_ml
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!